Har du en liten musiker hjemme? Da gir en barnegitar garantert glede! En barnegitar er en liten gitar som barnet kan leke med. De fleste barn elsker musikk og derfor synes de det også er gøy å utforske musikken på egenhånd, og dette kan barna gjøre med en barnegitar.
Spar 20%
Normalpris 487kr
Medlemspris 312kr
Listepris 390kr
Spar 44%
Normalpris 487kr
Medlemspris 218kr
Listepris 390kr
Spar 40%
Normalpris 434kr
Medlemspris 207kr
Listepris 347kr
Spar 40%
Normalpris 434kr
Medlemspris 207kr
Listepris 347kr
Spar 42%
Normalpris 363kr
Medlemspris 170kr
Listepris 290kr
Spar 41%
Normalpris 454kr
Medlemspris 215kr
Listepris 363kr
Spar 40%
Normalpris 451kr
Medlemspris 216kr
Listepris 361kr
Shows 1 out 7 of 7 (1 pages)

Barnegitar

Musikk fungerer ofte som et tilleggsspråk, både for barn og voksne. Det hjelper oss å tolke ulike stemninger og følelser, for eksempel når det brukes i filmer. Musikk er et av de eneste språkene som hele verden kan, og derfor er musikk ofte med på å skape fellesskap som ellers ikke ville blitt skapt. Dette gjelder også barn og voksne, hvor det ofte kan skapes et fellesskap rundt musikk.

Helt nyfødte har også musikkforståelse, er det studier som viser. Barn som er veldig små vil bli betatt av musikken, enten ved å lytte intenst eller ved å bevege seg til musikken. Barn kan kommunisere med musikk før de kan snakke, de vil kommunisere med kroppen og bevegelsene deres. Men musikk er ikke bare bra for fellesskap og kommunikasjon, musikk styrker også barnas læringsevne.

Musikk er med på å utvikle barnas fantasi fordi de får muligheten til å lage både bilder og små historier inni hodet mens de hører på musikk. Barn som hører på mye musikk synes det er lettere å lære språk fordi rytmene til musikken treffer venstre hjernehalvdel.

Høyre hjernehalvdel brukes til å fange opp små melodier, og jo mer vi bruker begge hjernehalvdelene, jo mer stimulert blir den ene. Musikk er bra for barn og gagner dem gjennom hele livet fordi barn lærer å forstå stemninger. Når du hører på musikk ønsker du å være i kontakt med mange sider ved deg selv, og du lærer derfor mye om deg selv.

Samtidig vil musikalske fellesskap også styrke ditt barns sosiale ferdigheter, og derfor må barnet ditt lære å spille og høre på musikk. Siden en gitar er det mest brukte instrumentet som folk flest kjenner til, er det et flott sted å starte.

Hva kan barnet mitt gjøre med en barnegitar?

Når du gir barnet ditt en gitar, får du muligheten til å lage musikk sammen og ha det gøy. Fra barnet ditt er ganske lite kan du med fordel synge for barnet ditt. Sang er med på å roe mange barn, mens musikk kan få barnas fantasi til å fly avgårde. Når barnet ditt får en barnegitar, er det langt fra sikkert at det låter bra.

Men ved å gi barnet ditt tidlig kunnskap om musikk og instrumenter, vil barnet lettere kunne bli en del av musikalske fellesskap senere i livet. Du kan også øke barnets selvtillit ved å la barnet spille den ene konserten etter den andre foran deg i stua, etterfulgt av en stor applaus.

Når barnet ditt har en barnegitar, oppmuntrer det deg til å synge sanger sammen. Det kan være at barnet ditt synes det er litt morsommere om han eller hun får spille barnegitaren mens du synger.

Hvilken barnegitar bør jeg velge?

Når du skal velge en barnegitar spiller det ingen rolle hvilke strenger den har eller hva slags tre den er laget av. En barnegitar er laget for lek, og derfor bør du gå for en gitar som barnet ditt synes er kult.

Barnegitaren er laget for å gi barnet ditt kunnskap om musikkinstrumenter og for å øke barnets musikalske kreativitet og interesser. Velg en kul gitar for barn, så er dere garantert mange morsomme timer sammen.

Fremhevet akkurat nå