På denne siden finner du et bredt utvalg av barnesenger som har høy komfort for ditt barn. Du vil finne en barneseng av høy kvalitet som du kan ha glede av i mange år. Se både sprinkelseng, nattseng, sprinkelseng og mye mer på denne siden og finn den sprinkelsen som passer best for din familie.
Spar 20%
Normalpris 2,720kr
Medlemspris 1,741kr
Listepris 2,176kr
Spar 20%
Normalpris 1,413kr
Medlemspris 905kr
Listepris 1,130kr
Spar 20%
Normalpris 1,413kr
Medlemspris 905kr
Listepris 1,130kr
Spar 20%
Normalpris 1,413kr
Medlemspris 905kr
Listepris 1,130kr
Spar 30%
Normalpris 5,075kr
Medlemspris 2,843kr
Listepris 4,060kr
Shows 1 out 5 of 5 (1 pages)

Babyseng

Når babyen din har vokst ut av vuggen, er babyen fortsatt for liten for en vanlig seng. Du kan derfor med fordel velge babyseng fordi den er god i størrelsen og da passer den perfekt til babyen din. Velger du en babyseng kan du være sikker på at babyen din ikke løper eller kryper et sted som barnet ellers kan ha mulighet til, i en større seng. En baby tilbringer mange timer i sengen, noe som gjør at det stilles store krav til både seng og madrass. Sengen setter de nødvendige rammene for en god natts søvn, og det er derfor ikke helt uviktig hvilken babyseng du velger. Det er viktig for barn, med en god natts søvn. Det styrker babyens utvikling hvis babyen får nok søvn i løpet av natten. Det er under babyens søvn at hjernen utvikler seg og kroppen vokser seg stor og sterk. Hvis barnet ditt får en god natts søvn, vil det også støtte immunforsvaret slik at barnet ditt blir sunnere og sunnere.

Hvordan velge riktig babyseng

Det er viktig at du velger riktig babyseng for barnet ditt. Du kan med fordel velge en babyseng hvor bunnen kan heves. På den måten skåner du din egen rygg når du skal legge babyen eller ta babyen ut av sengen igjen. Når du skal velge babyseng, bør den ha en god størrelse for babyen din. Babyen din vil føle seg mer komfortabel med å ligge nær siden av sengen, i stedet for å ligge babyen i en stor seng. Å velge babyseng kan være ekstremt vanskelig hvis du ikke vet hva du skal se etter og hvordan du finner en god seng.

Det viktigste når du skal velge babyseng er imidlertid at den kan gi babyen din så god og behagelig søvn som mulig i det hele tatt. Babysengen er ofte et populært valg fordi den kan brukes helt fra babyen er født til babyen er rundt 3 år. En babyseng kan justeres i størrelse etter hvert som barnet ditt vokser. I en babyseng kan du enkelt legge et babynest i sengen slik at den lille babyen din skal føle seg mer komfortabel og føle en slags nærhet, for da er det ikke så mye plass rundt babyen din.

Hvor lenge bruker du babyseng?

Det er ingen regel for når du skal bytte fra babyseng til større seng. Endringen avhenger av barnets måte å vokse på og behovene til både barnet ditt og familien din. Noen vil bytte babyseng fordi barnet er blitt for stort til å sove i, mens andre bytter fordi det kan ha kommet et mindre søsken som nå må bruke babyseng. Det er derfor ikke noe svar på hvor lenge du kan bruke babysengen. Imidlertid vil det oftest sies at babysengen skiftes når barnet er rundt 2,5-3 år.

Når kan en baby sove i en babyseng?

Du kan bruke babysengen fra den dagen babyen er født. Det viktigste er bare at dere som foreldre er komfortable med det og at babyen trives med å sove i sengen sin. Noen babyer trenger utrolig mye tilstedeværelse, selv når de sover, mens andre babyer lett kan sove i babysengen uten mye stress. Det viktigste er å huske på at alle barn er forskjellige og derfor har de også ulike behov.

Hvilken babyseng er best?

Når du velger babyseng er det viktig å tenke på familiens behov. Hvis du trenger å ha barnet ditt veldig nær deg om natten, er en babyseng verdt å vurdere. Derimot er det en fordel å velge babyseng dersom du ønsker at barnet ditt skal sove raskt på eget rom eller i det minste i egen seng.

En vugge eller slyngevugge er veldig bra for de barna som foretrekker å være i bevegelse hele tiden. Dette gjelder spesielt for barn med kolikk, som ofte roer seg mest hvis de hele tiden er på farten. Velg derfor en babyseng som passer veldig godt til familiens behov.

Velg en babyseng av høy kvalitet

Når du skal velge babyseng er det viktig å velge en seng som er av høy kvalitet. Barn sover mange timer i døgnet, og det er her de utvikler seg mest. Derfor er det viktig at barnet ligger trygt og godt om natten, slik at barnet har de beste forutsetningene for utvikling. Med en babyseng av høy kvalitet er du også sikker på at du kan bruke babyseng i mange år, og for noen kan babysengen gå i arv.

Fordi søvn er så viktig for små barn, er det viktig å ikke gå på akkord med kvaliteten. Derfor er babysengen uten tvil et av stedene hvor kvalitet må stå i høysetet.

Madrass til babyseng

En babyseng er ikke mye verdt uten madrass, og det skal helst være en god madrass. Det er viktig å ta vare på de små kroppene helt fra starten av slik at barnet ikke får problemer senere i livet. Samtidig er det også viktig å velge en madrass som er beregnet på barn. Mange madrasser til babysenger bidrar til å fjerne fuktighet slik at babyen ikke blir kald og fuktig i løpet av natten. Samtidig er det også lurt å velge en madrass til babysengen i allergivennlige og pustende materialer, slik at barnet ditt kan få en så god natts søvn som mulig.

Hvorfor velge en vugge?

De fleste har sikkert hørt om en krybbe, og for noen kan det virke naturlig å begynne med å ha en krybbe som krybbe. En vugge passer perfekt til de små nyfødte barna, og ofte vil du oppleve at du med vuggen kan lage små milde vuggebevegelser helt til babyen ligger i sengen.

Nå for tiden finnes det flere forskjellige typer vugger, nemlig både de vanlige vuggene, en huskevugge og en slyngevugge, bare for å nevne de mest populære vuggene. Felles for alle vuggene er at du kan vugge babyen i søvn mens babyen ligger i vuggen. Slyngevuggene har etter hvert blitt skikkelig populære fordi de omslutter barnet i myke materialer, samtidig som barnet vugges. I tillegg er en slyngevugge enkel å ta med seg dersom barnet trenger å sove andre steder enn hjemme.

Velg en sprinkelseng for baby

Av de mest populære babysengene finner du en sprinkelseng, og mange kan sikkert huske krybben helt tilbake fra vi var små. En sprinkelseng har eksistert i mange år og er fortsatt den foretrukne babysengen i de fleste barnefamilier. Det er ikke uten grunn at sprinkelseng har blitt så populær, for den har mange fordeler.

En sprinkelseng har en lang liggedimensjon slik at den faktisk kan brukes de første 2-3 årene av babyens liv. Samtidig har de fleste sprinkelsenger mulighet for å endre høyden på underdelen, slik at du slipper å bøye deg for mye for å ta opp barnet til å begynne med, og dermed skåner du ryggen. Når babyen din begynner å kunne reise seg, kan du legge bunnen ned slik at du er sikker på at babyen ikke kommer seg ut av sengen.

Sov med barnet ditt med en Bedside Crib

En Bedside Crib lar deg sove i samme seng som barnet ditt, uten at barnet ditt trenger å ligge mellom deg. En Bedside Crib er en babyseng som du kan sette på voksensengen din slik at barnet ditt ligger rett ved siden av seg i sin egen seng. Med en Bedside Crib har du barnet ditt veldig nær deg, samtidig som du kan være sikker på at barnet ditt ligger trygt og godt i en seng som er laget for barn.

Med en Bedside Crib kan du sove med barnet ditt, mens søvnen forstyrres minst mulig. Barnet vekkes ikke av foreldrenes bevegelser, samtidig som man ikke blir vekket av å få en fot i hodet eller hva de små størrelsene nå kan finne på når de sover.

En multifunksjonell babyseng

Det smarte med mange av babysengene du finner på markedet i disse dager er at mange av dem er multifunksjonelle og derfor kan brukes i mange år. Ser du for eksempel på en babyseng, har den så mange funksjoner. Mange babysenger har den funksjonen at bunnen kan heves og senkes, og derfor kan den tilpasses babyens størrelse. Samtidig kan den ene siden av mange babysenger fjernes slik at babysengen kan brukes som en seng ved sengen.

Når barnet har blitt for stort for babysengen sin, kan du bruke babysengen som en slags benk eller sofa på barnerommet, hvor barnet kan få noen rolige stunder med en god bok eller et nettbrett etter en hard dag i institusjonen.

Husk sengegavl til babysengen

De fleste barn er trygge når der de sover føles litt som en hule. Dette minner babyen på når han eller hun lå inne i mors liv, og derfor føles det trygt for babyen. Med en sengekant i babysengen skaper du den hule atmosfæren som mange barn trives i. Men dette er ikke den eneste fordelen med en sengekant, for en sengekant har mange funksjoner.

Med en sengegavl i sengen unngår du at babyen får armer og ben ut mellom lamellene i løpet av natten. Uansett hvilken babyseng du har valgt, vil sengekanten ta av fra de harde kantene, slik at barnet ikke kjeder seg på dem i løpet av natten. Derfor skaper du trygge rammer for babyens søvn, slik at alle kan sove trygt og godt om natten.

Skap trygghet i babysengen fra starten av

En babyseng kan fort virke litt stor og uhåndterlig for en liten baby, spesielt fordi babyer liker følelsen av at de fortsatt er i en hule, akkurat som de var inne i mors mage. Derfor er det viktig å skape trygghet i babysengen slik at babyen føler seg trygg på å sove der. Dette kan du blant annet gjøre ved i første omgang å legge et babynest i babysengen slik at babyen omsluttes av babynestkantene. På den måten vil babyen føle seg trygg, også fordi babyen ofte vil være vant til å ligge i babynest sitt om dagen, og derfor føles det enormt trygt.

Skap fred med en uro for babysengen

Det kan ofte være litt av en utfordring å få babyen til å roe seg ned når det er leggetid. Her kan det hjelpe å gi barnet noe som han eller hun kan legge seg ned og se på til det roer seg. Med en uro for babysengen kan barnet ditt legge seg ned og bli beroliget av de milde bevegelsene, mens barnet kan legge seg ned og se på uroen sin. På denne måten kan barnet gjøre en rolig aktivitet, som kan få barnet til å roe seg ned.

Mange barnefamilier velger å ha en musikkuro til babysengen, som kan spille små rolige melodier til barnet sovner. Med en musikkuro til babysengen kan du sende barnet ditt til drømmeland, med søte melodier og søte små figurer som beveger seg.

Fremhevet akkurat nå