Er du lei av lyden fra barnets nettbrett? Med Hodetelefoner for barn kan barnet ditt fordype seg i både film og spill, uten at hele familien trenger å lytte. Hodetelefoner for barn er laget for barn, og derfor passer de også i størrelsen, samtidig som de ikke kan skrus høyere opp enn det som anbefales for barn.
Spar 45%
Normalpris 306kr
Medlemspris 135kr
Listepris 245kr
Spar 45%
Normalpris 542kr
Medlemspris 239kr
Listepris 434kr
Spar 45%
Normalpris 306kr
Medlemspris 135kr
Listepris 245kr
Spar 45%
Normalpris 306kr
Medlemspris 135kr
Listepris 245kr
Spar 45%
Normalpris 306kr
Medlemspris 135kr
Listepris 245kr
Spar 45%
Normalpris 306kr
Medlemspris 135kr
Listepris 245kr
Spar 45%
Normalpris 542kr
Medlemspris 239kr
Listepris 434kr
Shows 1 out 7 of 7 (1 pages)

Hodetelefoner barn

Når du skal velge hodetelefoner til barn, er det heldigvis designet noen som passer perfekt for barn. Hodetelefonene til barn har ofte et design med barnas favorittkarakterer eller vakre farger som fanger barnas interesse. Samtidig er barnehodetelefoner laget for å passe barnets hode, og de vil derfor være mindre enn de som er laget for voksne.

Hodetelefoner for barn er designet for å vare i mange timer, så du trenger ikke bekymre deg for hvor lenge barnet ditt kan bruke hodetelefonene sine. Barnehodetelefoner er laget slik at barnet enkelt kan både hoppe og danse til musikk, uten at du trenger å bekymre deg for at de går i stykker. Samtidig er hodetelefoner til barn også veldig bra hvis barnet skal sitte og se på en liten tegneserie mens de voksne gjør noe annet.

Barnehodetelefoner er laget for å passe barnas hodeform slik at de ikke hele tiden glir av barnets hode, eller ikke er behagelige for barnet å ha på seg. I tillegg er øreputene, som er de som sitter på selve øret, også mindre. Dermed vil de matche barnets ører, som ofte er mindre enn de voksnes.

Samtidig er barnehodetelefoner også mer robuste enn de vi kjenner til voksne, og derfor tåler de også å bli lekt med. Til slutt har også barnehodetelefoner en funksjon der volumet er begrenset, slik at de små barneørene ikke belastes når de hører på musikk eller ser på tegneserier.

Hvorfor skal barnet mitt ha hodetelefoner for barn?

Når du velger et par hodetelefoner til barn, fremfor et vanlig sett med hodetelefoner, reduserer du risikoen for hørselsskader hos barn. Hørselsskader er et økende problem blant både barn og unge, og derfor er det viktig å ta vare på barnets ører så godt som mulig. På grunn av faren for hørselsskader anbefales det ikke at barn under 3 år bruker hodetelefoner fordi de ikke skal få noen form for lyd direkte inn i ørene.

Selv om barnet ditt er over 3 år, er det viktig at du er klar over at barnas ører er noe mer sarte enn det voksnes ører er. Når du skal velge barnehodetelefoner er det viktig at du unngår øretelefoner, som er de som sitter inne i ørene.

Samtidig bør du også være oppmerksom på at barnet ikke må lytte i hodetelefonene for mange timer om dagen. Samtidig skal hodetelefonene også passe barnets hode slik at de ikke sitter og trykker noen dumme steder på barnet.

Hvilke barnehodetelefoner bør barnet mitt ha?

Det finnes mange forskjellige modeller når det kommer til barnehodetelefoner. De ulike modellene passer ofte til de ulike behovene til barnets hodetelefoner. Når du skal velge modell kommer det mye an på hvilken lydkilde barnet trenger, for hodetelefonkontakten skal selvfølgelig passe til denne. Samtidig er det også viktig å vurdere hva barnet skal bruke hodetelefonene til.

Skal barnehodetelefonene brukes til å danse rundt med full smell på, er det en veldig god idé å velge trådløse hodetelefoner til barn. Trådløse hodetelefoner til barn er litt tryggere dersom barnet skal danse rundt, slik at du unngår ødelagte kabler eller et nettbrett som ryker på gulvet i en rask bevegelse.

Du kan med fordel velge hodetelefoner med kabel dersom barnet skal bruke dem til å sitte og se tegneserier. Hodetelefoner til barn med kabel trenger ikke å lades, og derfor er det mange timer med tegneserier for barnet ditt.

Fremhevet akkurat nå