Er det på tide å lære barnet ditt om sparing? Da kan en sparegris være veldig god å bruke fordi barnet kan få sparepengene sine i den. En sparegris er også en søt pyntegjenstand til barnerommet, hvor den kan gi en søt stemning. En sparegris kan følge barnet langt ut i livet, og danne rammen for mange gode sparepenger.
Spar 34%
Normalpris 544kr
Medlemspris 286kr
Listepris 435kr
Spar 53%
Normalpris 107kr
Medlemspris 41kr
Listepris 86kr
Spar 20%
Normalpris 1,086kr
Medlemspris 695kr
Listepris 869kr
Spar 45%
Normalpris 361kr
Medlemspris 160kr
Listepris 289kr
Spar 42%
Normalpris 270kr
Medlemspris 125kr
Listepris 216kr
Spar 42%
Normalpris 270kr
Medlemspris 125kr
Listepris 216kr
Spar 24%
Normalpris 59kr
Medlemspris 36kr
Listepris 48kr
Spar 45%
Normalpris 361kr
Medlemspris 160kr
Listepris 289kr
Spar 45%
Normalpris 335kr
Medlemspris 148kr
Listepris 268kr
Shows 1 out 9 of 9 (1 pages)

Sparegris

En sparegris kan være bra til mange ting, med sparegrisen kan du både lære barnet ditt om penger, samtidig som det kan være den fineste pyntegjenstanden på barnerommet. En sparegris vil ofte følge barnet i mange år, og mange fine ting blir spart opp med en sparegris for barn. Det finnes mange sparegriser i forskjellige farger og fasonger, og derfor kan du enkelt finne en sparegris som passer perfekt til ditt barn.

Med en morsom sparegris oppfordrer du barnet til å spare penger og tjene penger som kan komme i sparegrisen. Du finner enkelt en sparegris som passer perfekt i ditt barns smak, så barnet ditt vil elske å ha sparegrisen stående foran barnerommet. En eventyrlig sparegris kan være med på å sette et magisk og eventyrlig preg på barnerommet, som barnet ditt garantert vil elske. Du kan finne sparegriser, laget i forskjellige materialer, slik at du kan velge det materialet du liker best.

Har du et lite barn er det lurt å velge sparegris i plast slik at den ikke går i stykker så lett. Samtidig kan du også velge sparegriser i mange andre materialer, så det er bare å finne en sparegris som passer perfekt til ditt barn. Du kan få sparegriser som er ensfarget, eller sparegriser som er fulle av farger. Du kan derfor enkelt finne en sparegris som passer veldig godt på barnerommet. Spargriser finnes nesten hvor som helst på barnerommet, men legg den på et sted hvor barnet ditt kan legge penger i det.

Lær barnet ditt å spare

Med en sparegris får du ikke bare en enkel oppbevaring av barnets lommepenger, du får også den beste muligheten til å lære barnet ditt å spare opp, allerede i tidlig alder. Når barnet begynner å forstå lommepenger, kan du lære barnet å spare opp til ulike ting som han eller hun går og vil ha. På den måten lærer barnet ditt at du må jobbe for å få de tingene du vil ha og at de ikke bare kommer inn døren.

Med sparegris lærer du også barnet ditt om tålmodighet, for barnet må vente til det er nok penger i sparegrisen. En sparegris gir en mulighet til å lære barnet om verdien av penger, noe som kommer barnet til gode langt ut i livet. Ved å lære barnet gode økonomiske vaner tidlig, lærer du barnet ditt tidlig hvordan det kan spare opp og håndtere privatøkonomien senere i livet.

Barnet ditt vil også lære at når lommepengene i sparegrisen brukes på det han eller hun har ønsket seg, betyr det at pengene i sparegrisen forsvinner, og da lærer barnet å spare igjen.

Den perfekte dåpsgaven

En sparegris er ofte en populær dåpsgave fordi det er en gave som alle kan bruke. En sparegris følger ofte barnet i mange år fremover, og derfor er det en morsom dåpsgave å gi. Det er så mange søte sparegriser som du kan gi i dåpsgave til et lite barn. Sparegrisene har ofte et søtt og søtt uttrykk, så de er perfekte for små barn. En sparegris er en god dåpsgave, fra en som ikke er så nær barnet, fordi sparegrisen ofte ikke er dyr. En sparegris i dåpsgave gir garantert glede til familien, og senere til barnet, når han eller hun har et sted å oppbevare alle lommepengene sine.

Fremhevet akkurat nå