Et bursdagstog er virkelig et søtt tillegg til bursdagsbordet, for det gir virkelig en følelse av feiring og kjærlighet. Et bursdagstog finnes i mange varianter, og kan inneholde både tall og lys, slik at bursdagen virkelig kan feires. Et bursdagstog er virkelig en god 1 års gave eller dåpsgave som gir glede i virkelig mange år.
Spar 20%
Normalpris 570kr
Medlemspris 364kr
Listepris 455kr
Spar 50%
Normalpris 579kr
Medlemspris 231kr
Listepris 463kr
Spar 20%
Normalpris 454kr
Medlemspris 290kr
Listepris 363kr
Spar 47%
Normalpris 542kr
Medlemspris 231kr
Listepris 434kr
Spar 20%
Normalpris 724kr
Medlemspris 463kr
Listepris 579kr
Spar 44%
Normalpris 870kr
Medlemspris 392kr
Listepris 696kr
Spar 44%
Normalpris 870kr
Medlemspris 392kr
Listepris 696kr
Spar 44%
Normalpris 870kr
Medlemspris 392kr
Listepris 696kr
Spar 43%
Normalpris 814kr
Medlemspris 373kr
Listepris 651kr
Spar 43%
Normalpris 814kr
Medlemspris 373kr
Listepris 651kr
Spar 43%
Normalpris 1,015kr
Medlemspris 464kr
Listepris 812kr
Spar 43%
Normalpris 817kr
Medlemspris 370kr
Listepris 653kr
Spar 52%
Normalpris 415kr
Medlemspris 160kr
Listepris 332kr
Spar 44%
Normalpris 870kr
Medlemspris 392kr
Listepris 696kr
Spar 44%
Normalpris 870kr
Medlemspris 392kr
Listepris 696kr
Spar 20%
Normalpris 815kr
Medlemspris 522kr
Listepris 651kr
Spar 45%
Normalpris 471kr
Medlemspris 206kr
Listepris 377kr
Spar 31%
Normalpris 52kr
Medlemspris 29kr
Listepris 42kr
Spar 31%
Normalpris 52kr
Medlemspris 29kr
Listepris 42kr
Spar 31%
Normalpris 52kr
Medlemspris 29kr
Listepris 42kr
Shows 1 out 20 of 20 (1 pages)

Skap minner med et bursdagstog

De populære bursdagstogene kan bidra til å skape de fineste minnene, fra barnas bursdager. Et bursdagstog kan være den fineste bordpynten blant alle de tradisjonelle tingene på bursdagsbordet, slik at bursdagsbordet får litt personlighet på den store dagen.

Det fine bursdagstoget kan brukes igjen som bordpynt i mange år og barnet kan stolt blåse ut lysene fra toget i stedet for i en kake.

Du kan enten velge å ha et bursdagstog for hvert av barna dine, men den enkle måten å bytte ut bokstavene på gjør at barna enkelt kan bruke det samme toget til bursdagene sine. Et bursdagstog kan lett være en av tingene barna gleder seg til år etter år.

Bruk derfor bursdagstoget som en koselig tradisjon på bordet og hjelp barna dine med å skape de herligste minnene fra barnas bursdager.

Før bursdagen kan du og barnet ditt bytte tall og lys på bursdagstoget, på samme måte kan dere snakke sammen om hvordan man bruker tall og hva det betyr når man blir ett år eldre.

Den klassiske dåpsgaven

Det kan være vanskelig å finne ut hva man skal gi i dåpsgave når man blir invitert til dåp. De fleste familier vil bli glade for en dåpsgave som kan reddes og skape glede gjennom hele barnets liv. Med et bursdagstog får du akkurat en slik gave. Bursdagstoget kan brukes i barnets bursdager i mange år, samtidig som bursdagstoget kan pynte på barnerommet.

Et bursdagstog gir en glad og ofte eventyrlig stemning på barnerommet. Du kan finne bursdagstog med mange forskjellige motiver, så du finner uten tvil et som passer perfekt til barnet som skal døpes. Du kan både finne et bursdagstog for jente, som er fylt med prinsesser og lignende. Samtidig kan du også finne et bursdagstog for gutt, med dyr og andre morsomme motiver.

Det er så mange søte varianter som uten tvil vil bringe glede. Når du skal finne et tog kan du få både et bursdagstog i tre, eller et i steintøy. Velg det materialet du liker best, med det fineste motivet.

Bursdagstogene er tilgjengelige med guttevakter, prinsesser, gård og eventyr. Derfor finner du lett en variant som passer inn i ethvert moderne barnerom. De fleste tog kommer med enten navn, eller flere forskjellige nummer og flagg slik at det kan tilpasses barnet.

Tilbehør til bursdagstoget

Du kan alltid kjøpe ekstra tilbehør til bursdagstoget. Du kan for eksempel kjøpe flere tall eller bokstaver hvis du trenger dette. Mange bursdagstog har kun tall opp til 6, men hvis barnet ditt fortsatt er fornøyd med det, kan du kjøpe tall slik at det fortsatt kan brukes.

I de fleste bursdagstog er det plass til levende lys, og du kan enkelt kjøpe nye lys som passer til de små lysholderne. Samtidig finnes lysene i forskjellige farger og temaer, slik at du enkelt kan finne noen lys som passer perfekt til ditt barns bursdagstog.

Bursdagstoget som vokser med barnet

Et bursdagstog er en detalj som kan komme tilbake til bursdagsbordet år etter år. Når du kjøper bursdagstog får du flere tall, så hvert år kan du sette et nytt nummer på bursdagstoget etter hvert som barnet vokser. Derfor kan et bursdagstog også bringe glede i virkelig mange år.

De mange tallene som følger med gjør at bursdagstoget kan brukes så lenge barnet synes det er gøy å bruke. På noen bursdagstog er det plass til at du kan plassere flere tall, og derfor kan det brukes veldig lenge i barnets liv.

Kids by FRIIS bursdagstog

Kids by FRIIS er et dansk designmerke som har skapt både leker og barneinteriør siden 2006. Kids by FRIIS er spesielt kjent for sine svært detaljerte bursdagstog, som du etter hvert vil finne i ethvert dansk hjem der det bor en barnefamilie.

Når Kids by FRIIS designer produktene sine, er det i utrolig høy kvalitet. Samtidig har alle produktene deres et veldig klassisk design, som alle har et snev av eventyr. Dette sees spesielt på de unike bursdagstogene, som også finnes i et eventyrlig tema.

Pynt til festen med et bursdagstog

Når bursdagen skal holdes er det ingenting som er morsommere for barnet enn om det er pent pyntet. Bruk bursdagstoget som inspirasjon til temaet for bursdagen og kjøp mye fint pynt. Legg til bordpynt i for eksempel gårdstema og dekorasjoner med flaggstenger og ballonger i de fineste farger, så er det skapt grobunn for en fantastisk fest for barnet ditt.

Med både pynt og bursdagstog ender barnas bursdag plutselig opp med å handle om mye mer enn bursdagsgaver og kake. Sett rammen med det fineste bursdagstoget for en festlig dag med barnets familie og venner.

På denne måten kan barnets bursdag bli en helt spesiell dag som barnet vil tenke lenge tilbake på. Fordi du kan tilpasse bursdagstoget slik at det passer perfekt til barnet ditt, føler barnet ditt virkelig at han eller hun er i sentrum av den store dagen.

Velg riktig tema for bursdagstoget

Når du skal kjøpe bursdagstog er det lurt å velge et tema som barnet er interessert i. På denne måten kan barnet også nyte bursdagstoget, på barnerommet. Et bursdagstog kan være med på å sette stemningen på barnerommet, hvor barnet for eksempel har safari-tema. Her kan du med fordel velge et safaribursdagstog.

Samtidig kan et bursdagstog også være bra for å sette et tema for en barnebursdag. Mange barn synes at temafester og kostymer er gøy, og derfor kan man la seg inspirere av temaet i bursdagstoget. Når du har valgt bursdagstog, kan du la temaet gå igjen år etter år, og det kan utvikle seg mer og mer.

Bursdagstog med dyr

Er barnet ditt helt galt etter dyr? Da er nok et bursdagstog med dyr det beste valget. De fleste barn elsker dyr, og de kommer så godt inn i livet. Dyr er noe de fleste kan relatere seg til, og derfor er det et godt valg med bursdagstog med dyr.

Det finnes flere forskjellige bursdagstog med dyr, og du kan med fordel velge et som har de dyrene som barnet ditt er spesielt fascinert av. Det går både safaribursdagstog, som har alle dyrene som barnet kjenner fra Dyreparken. Samtidig er det også en bursdagstoggård, som har alle husdyrene. Det er det perfekte toget for den lille bonden.

Bursdagstog eventyr

Et eventyrlig tema kan fortrylle alle barn, og voksne for den saks skyld. Barn og voksne kan alle om eventyr, og derfor er det nærliggende å velge et eventyrbursdagstog for å pynte bursdagsbordet. Med et slikt bursdagstog vil du raskt lage den mest eventyrlystne barnebursdagen.

De eventyrlige bursdagstogene er tilgjengelige for både gutter og jenter, og derfor er de et virkelig godt valg for barnet ditt. Med et eventyrlig bursdagstog får du også et tog som barnet egentlig aldri blir for gammelt for, for du blir aldri for gammel til det.

Skap glede med et bursdagstog

Den største evnen til et bursdagstog er å skape glede. Et bursdagstog sprer virkelig mye glede fordi det forbindes med bursdager som de fleste forbinder med noe godt. Med bursdagstog på bursdagsbordet sprer glede både for barnet men også for resten av gjestene.

Et bursdagstog skaper imidlertid ikke bare glede på bursdagen, det kan stå og pynte på barnerommet hele året. De fine bursdagstogene pynter så fint fordi de har et fint og detaljert design som barna vil elske å se på.

Bursdagstog i tre

De søte bursdagstogene er ofte laget av tre, noe som gjør at de har lang levetid. Tre er et veldig slitesterkt materiale, og derfor varer det også mye lenger. Bursdagstogene du finner på denne siden er alle laget av tre, og derfor unngår du også at barnet kommer i nærheten av unødvendig kjemi.

Bursdagstog i tre er i virkelig høy kvalitet og derfor kan du ha det i virkelig mange år. Samtidig har de et mer naturlig utseende, som gjør bursdagstoget mer tidløst og stilig.

Magni bursdagstog

Magni er et dansk merke som designer de søteste barnevennlige bursdagstogene i tre. Magni har eksistert siden 2001, hvor de har designet leker for barn, i virkelig høy kvalitet. De søte bursdagstogene fra Magni er veldig nøytrale i uttrykket, og derfor kan mange bursdagstogene fra Magni brukes til både gutter og jenter.

Hos Magni finner du bursdagstog med små dyr på, i et fargerikt design som de fleste barn vil elske å ha på bursdagsbordet. Samtidig kan et Magni bursdagstog også pynte så fint på barnerommet, hvor det kan sette et fargerikt preg.

Stearinlys for bursdagstog

I de populære bursdagstogene er det alltid plass til at du kan sette noen lys, og derfor kan du over tid godt gå tom for lys til bursdagstoget. På denne siden kan du kjøpe ekstra lys til bursdagstogene når du går tom, så år etter år kan du få tent lys når barnet ditt fyller år.

Fremhevet akkurat nå