Alle elsker såpebobler, og spesielt barn! Såpebobler er en flott aktivitet for både barn og voksne, og virkelig noe som kan samle alle. Såpebobler er en morsom aktivitet om sommeren hvor barna kan blåse såpebobler om sommeren. Det er så mange morsomme måter å lage såpebobler på, og de kan lages både store og små og mye mer!
Spar 39%
Normalpris 145kr
Medlemspris 71kr
Listepris 116kr
Spar 40%
Normalpris 144kr
Medlemspris 69kr
Listepris 115kr
Spar 43%
Normalpris 245kr
Medlemspris 112kr
Listepris 196kr
Spar 42%
Normalpris 236kr
Medlemspris 109kr
Listepris 189kr
0kr
Normalpris 28kr
Medlemspris 0kr
Listepris 22kr
0kr
Normalpris 28kr
Medlemspris 0kr
Listepris 22kr
0kr
Normalpris 28kr
Medlemspris 0kr
Listepris 22kr
Spar 40%
Normalpris 270kr
Medlemspris 129kr
Listepris 216kr
Spar 40%
Normalpris 36kr
Medlemspris 17kr
Listepris 29kr
Spar 40%
Normalpris 36kr
Medlemspris 17kr
Listepris 29kr
Spar 40%
Normalpris 36kr
Medlemspris 17kr
Listepris 29kr
Spar 40%
Normalpris 36kr
Medlemspris 17kr
Listepris 29kr
Shows 1 out 12 of 12 (1 pages)

Såpebobler

Såpebobler er en fantastisk oppfinnelse som vi alle kjenner. Såpebobler er noe som fanger alle mennesker og man blir aldri for gammel til å bli fascinert av såpebobler i forskjellige størrelser.

Såpebobler er beregnet for barn fra 0 år til voksne fra 99 år og oppover, fordi det er morsomt for alle aldre å leke med såpebobler. Såpebobler kan fascinere både gutter og jenter, og derfor er såpebobler rett og slett for alle.

Hvorfor er såpebobler så populære?

Såpebobler er magiske, uansett hvilken alder du er. Det er ikke mange som ser på en sverm av såpebobler, uten å trekke på smilebåndet. Såpebobler er så vakre når lyset reflekteres i dem. Det er så fascinerende å leke med såpeboblene fordi det handler om å få såpevann til å flyte rundt, bare båret med luft.

Med såpebobler kan du leke med veldig forskjellig utstyr og forskjellige typer såpevann, på den måten er såpebobler et flott verktøy for å lære barna å eksperimentere. Såpebobler kan lages i alle størrelser, det handler bare om utstyret.

Du kan lage store såpebobler, og hvis ikke det er nok, kan det lages digre såpebobler som til og med barna kan være inne i. Når du puster såpebobler vil barnets munnmotorikk trenes opp fordi det krever både lepper og lunger for å jobbe sammen, noe som er enormt god trening for barnet ditt.

Når kan du bruke såpebobler?

Såpebobler kan stort sett brukes hver dag, hele året. Det anbefales imidlertid at såpebobler brukes ute eller i badekaret slik at gulvet i huset eller leiligheten ikke fylles med flekker fra såpe, eller at gulvet blir glatt slik at du kan bli skadet.

De fleste har alltid tilgang på vann og såpe, og da skal det liksom ikke så mange ingredienser til før man kan blåse såpebobler. Derfor er såpebobler så populære, for det er nesten alltid mulig å lage de vakreste såpeboblene, uansett hvor du er.

Hvilket utstyr kan du få til såpebobler?

Det er nesten ingen grenser for hva man kan få av såpebobleutstyr. Du kan få ringer i forskjellige størrelser, avhengig av hvor store såpebobler du vil lage. Jo større ring, jo større såpebobler. Ønsker du mange såpebobler på en gang, eventuelt til barnebursdag, kan du kjøpe en såpeboblemaskin.

Maskinene finnes både i en liten håndholdt versjon, men også i større utgaver som kan stå på gulvet og skape den mest magiske stemningen til en barnebursdag når man danser. En såpeboblemaskin er også morsom å tenne ute i hagen slik at barna kan leke seg i en gigantisk sverm av såpebobler.

Fremhevet akkurat nå