En sengehimmel kan virkelig gjøre noe koselig for barnerommet, der den kan brukes både over sengen, men også til mye annet. En sengehimmel har virkelig mange gode funksjoner når den henger over sengen, hvor den blant annet kan skjerme for lys, lyder og trekk.
Spar 45%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 479kr
Listepris 870kr
Spar 45%
Normalpris 1,630kr
Medlemspris 718kr
Listepris 1,304kr
Spar 45%
Normalpris 1,630kr
Medlemspris 718kr
Listepris 1,304kr
Spar 45%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 479kr
Listepris 870kr
Spar 40%
Normalpris 1,993kr
Medlemspris 957kr
Listepris 1,594kr
Spar 20%
Normalpris 1,361kr
Medlemspris 870kr
Listepris 1,088kr
Spar 20%
Normalpris 1,361kr
Medlemspris 870kr
Listepris 1,088kr
Spar 20%
Normalpris 1,632kr
Medlemspris 1,044kr
Listepris 1,305kr
Spar 30%
Normalpris 1,179kr
Medlemspris 661kr
Listepris 943kr
Spar 20%
Normalpris 1,361kr
Medlemspris 870kr
Listepris 1,088kr
Spar 20%
Normalpris 1,449kr
Medlemspris 928kr
Listepris 1,159kr
Spar 45%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 479kr
Listepris 870kr
Spar 20%
Normalpris 1,361kr
Medlemspris 870kr
Listepris 1,088kr
Spar 20%
Normalpris 1,632kr
Medlemspris 1,044kr
Listepris 1,305kr
Spar 45%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 479kr
Listepris 870kr
Spar 20%
Normalpris 1,542kr
Medlemspris 986kr
Listepris 1,233kr
Spar 20%
Normalpris 1,361kr
Medlemspris 870kr
Listepris 1,088kr
Spar 40%
Normalpris 1,630kr
Medlemspris 782kr
Listepris 1,304kr
Spar 35%
Normalpris 1,268kr
Medlemspris 661kr
Listepris 1,014kr
Spar 44%
Normalpris 1,179kr
Medlemspris 529kr
Listepris 943kr
Spar 42%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 550kr
Listepris 941kr
Shows 1 out 21 of 21 (1 pages)

Sengehimmel

En sengehimmel kan gi det vakreste uttrykket på barnerommet, det gir en nesten eventyrlig atmosfære. Med en sengehimmel kan du skape en fin hul atmosfære som barnet ditt uten tvil vil elske å ha på rommet sitt. En sengehimmel kan blant annet skape den koseligste stemningen over barnets seng, spesielt hvis det er forstyrrelse eller en lyslenke som henger inni.

En sengehimmel kan også brukes som en hule hvor du kan fylle bunnen med puter og tepper. På den måten får barnet ditt en liten kosekrok hvor barnet ditt kan slappe av etter en lang dag med mange inntrykk. En sengehimmel er veldig bra for å stenge omverdenen ute, slik at barnets sanser kan få litt ro.

Skap fred rundt barnet ditt

En sengehimmel er veldig bra for å skjerme babyen fra det verste lyset når babyen skal sove. Lys er spesielt et problem om sommeren fordi det ofte fortsatt er veldig lyst når barna skal settes. Her kan en sengehimmel være veldig bra for å ta det verste lyset fra babyen.

Samtidig kan en sengehimmel også holde de verste insektene unna barnet ditt, slik at barnet ditt kan sove trygt og godt, og samtidig være helt uforstyrret av insekter. Med en sengehimmel skaper du en fantastisk ro rundt babyens seng, slik at babyen din kan få best mulig søvn.

En sengehimmel du har hatt glede av i mange år

En sengehimmel kan følge barnet ditt i mange år, da det ikke bare er beregnet på de helt små barna. De fleste barn elsker å leke i huler, og hvilket barn ville ikke elske å ha en i barnehagen? En sengehimmel kan brukes til både sprinkelseng, juniorseng og faktisk også til voksenseng, og derfor kan den følge barnet ditt i så mange år som barnet tror.

Bruk en sengehimmel til babyens seng

En sengehimmel er helt perfekt til babyens seng, helt fra babyen er født og til babyen ikke lenger synes det er koselig eller gøy med sengehimmel til sprinkelsengen. Derfor er en sengehimmel en veldig god investering fordi barnet vil ha glede av det i veldig mange år.

En sengehimmel kan brukes over en sprinkelseng, men den passer også til en juniorseng og faktisk kan en sengehimmel også brukes til en voksenseng. Med en sengehimmel over babyens seng kan du være sikker på å skape en trygg atmosfære for babyen, slik at babyen får en så avslappende søvn som mulig.

Bruk en sengehimmel i innredningen av barnerommet

En sengehimmel kan brukes til mange forskjellige ting på barnerommet som du enkelt kan finne en måte som sengehimmel kan brukes på. En sengehimmel kan skape den koseligste stemningen på barnerommet, fordi det gir ekte grottestemning.

Du kan bruke en sengehimmel for å sette stemningen på barnerommet, samtidig som den kan brukes på så mange forskjellige måter. En sengehimmel kan brukes langt inn i barnets liv, fordi den kan kombineres med forskjellige ting på barnerommet, slik at den alltid følger barnets behov.

En sengehimmel kan brukes over barnets seng, uansett størrelse på barnesengen. Samtidig kan en sengehimmel også brukes over en lekemadrass for å skape den koseligste grotten på barnerommet, som barnet vil elske å trekke seg tilbake til for en rolig stund i en ellers travel hverdag.

Lag den perfekte hulen på barnerommet

Det finnes nesten ingen enklere og mer perfekt måte å lage en hule på barnerommet enn å bruke en sengehimmel til nettopp dette. sengehimmel vil ofte nå helt ned til gulvet når den henger i taket, og derfor er det den perfekte hulen, som er lett for barnet å komme seg inn og ut av.

I bunnen av hulen kan du enten bruke et leketeppe for at barnet skal sitte mykt, eller du kan fylle hulen med puter og tepper, som gjør det mykt og deilig for barnet å sitte i hulen sin, etter en travel hverdag livet som er fylt med inntrykk av barnet.

For å gjøre hulen mer koselig kan du enkelt henge en lyslenke inne i sengehimmel slik at barnet kan sitte og se på bøker inne i hulen sin. Med en sengehimmel som hule vil du raskt oppleve at barnet ditt lærer å trekke seg unna når barnet trenger litt ro rundt seg.

Når er en sengehimmel en god idé?

En sengehimmel er veldig bra hvis barnet ditt har problemer med å finne ro når det er på tide å sove. Det kan være veldig bra for å skjerme barnet mot både lys og lyder, samt bevegelse i rommet. En sengehimmel skaper en veldig harmonisk atmosfære i barnets seng, slik at barnet har lettere for å finne roen når det skal sove.

En god natts søvn er så viktig for barnets utvikling, og derfor er det også veldig viktig at barnet får den roen som barnet trenger for at barnet i det hele tatt skal sove best mulig.

En sengehimmel kan gi en veldig rolig stemning, som kan hjelpe barnet til å finne roen, etter en dag full av mange inntrykk. Det gjelder faktisk helt fra babyens spede barndom, for en sengehimmel kan skape trygge omgivelser for babyen, samtidig som den tar bort noe av støyen som kan være rundt babyen.

Om sommeren er en sengehimmel ypperlig når det gjelder å holde insekter utenfor sengen til en baby. Samtidig kan en sengehimmel også skape skygge over babyens seng slik at sengen ikke blir for varm for babyen. En sengehimmel er også god om vinteren der den tåler det verste.

Gi barnet ditt sinnsro med en sengehimmel

Det er mange fordeler med å ha en sengehimmel på barnerommet, og den største fordelen er uten tvil at det skaper en helt unik trygghet for barnet ditt. Barn finner mye trygghet i å være i noe som føles som en hule, fordi det minner dem om tiden da de var inne i mors mage.

Barn liker veldig godt å sove i en seng som føles trygg, og med den samme følelsen som barnet har hatt inne i mors mage, kan man ikke gå helt feil. En sengehimmel kan bidra til å skape en harmonisk atmosfære rundt barnets seng, noe som er med på å gi barnet ro når det skal sove.

En sengehimmel kan også bidra til å gjøre overgangen fra sprinkelseng til juniorseng mindre utryg for barnet. sengehimmel kan flyttes til juniorsengen fordi den passer alle størrelser på sengen, og på denne måten er det noe i barnesengen som vil virke kjent for barnet ditt og dermed gi en trygghet.

Sengehimmelen baby

Det er så mange fordeler med å bruke en sengehimmel til babyen din at det nesten er vanskelig å la være. En sengehimmel kan gi barnet ditt så mye ro rundt sengen slik at babyen kan få en fantastisk og trygg søvn. Samtidig kan en sengehimmel skåne barnet ditt for trekk som lett kan komme inn i sprinkelsengen.

Babyer blir lett forstyrret i søvnen, og derfor kan en sengehimmel være veldig bra for å stenge babyen av fra den verste støyen som kan komme fra hjemmet. Samtidig slår den av lyset slik at babyen din forstår at det er sengetid.

Bruk en sengehimmel til en barneseng

En sengehimmel kan gi det søteste uttrykket til en barneseng, som bare får barnerommet til å se så fint ut. Med en sengehimmel til en sprinkelseng skaper du et godt sovemiljø for barnet ditt, samtidig som du gir det et fint uttrykk.

Med sengehimmel til sprinkelseng skaper du både den koseligste soveplassen til barnet ditt, samtidig som du lager en liten hule hvor dere kan sitte sammen og lese bøker eller se tegneserier.

Fremhevet akkurat nå