La babyen din sove trygt med en babydyne av de beste materialene! På denne siden finner du både kapok babydyne og dun babydyne, som er noen fantastiske materialer til en babydyne. En baby bruker dynen sin mye, og derfor er det viktig å velge en babydyne i gode materialer.
Spar 41%
Normalpris 814kr
Medlemspris 381kr
Listepris 651kr
Shows 1 out 1 of 1 (1 pages)

Babydyne

En god natts søvn er avgjørende for om det blir en god eller dårlig dag for barnet ditt. Hvis babyen din har fått en god natts søvn, er det mer sannsynlig at den en dag blir fylt med smil og latter. En god dyne kan være med på å påvirke hvordan barnet ditt sover – så velg en god babydyne, det lønner seg. Det er viktig at du velger en babydyne i god kvalitet, på denne måten sikrer du at barnet ditt har de beste alternativene for en god natts søvn.

Det kan være vanskelig å velge riktig babydyne, fordi utvalget er så stort. Hvilken størrelse skal det være? Hva slags dyne skal det være? Hvor varm skal dynen være? Og hvordan rengjøre babydynen? Alt dette finner du svaret på her.

Velg riktig størrelse

Når du skal velge dyne til babyen din, må dynen selvfølgelig passe babyen i størrelse. Dynen til babyen din skal verken være for stor eller for liten, så det første du må gjøre er å finne ut hvor høy babyen din er. En babydyne måler vanligvis 100 cm i lengden, så den passer babyene en god stund.

Ønsker du å gi barnet ditt en dyne som babyen virkelig kan kose seg i, og som kan reise seg godt rundt ørene uten at føttene stikker ut, så kan du bruke babydynen til barnet ditt er ca 80-90 cm langt. Dette er vanligvis lengden babyer har når de er rundt 1-2 år gamle.

Velg riktig dyne

Når du skal velge dyne til babyen din, er det viktig å velge en dyne som fjerner fuktighet. Babyer frigjør mye fuktighet gjennom pusten og gjennom huden, spesielt når de sover. Det er derfor viktig at babydynen fjerner fuktighet, for babyer bruker mange timer på å sove og de kan ikke snu eller løfte dynen selv. Hvis babyen din ender opp med å bli helt våt av svette fordi dynen ikke tåler det, kan babyen din ende opp med å fryse.

Samtidig er det også viktig at babydynen kan holde varmen, spesielt hvis barnet ditt sover ute i vognen. Babydynen må derfor isolere godt, dun i dyner er ekstremt bra for dette. Du må også passe på at babyen ikke blir overopphetet når babyen sover. Dette unngår du best ved å velge en babydyne som er laget av naturlige materialer fordi de ofte er mer pustende. Det er viktig at dynen kan puste og hjelpe barnet ditt med å regulere temperaturen slik at barnet ditt slipper å bruke energi på dette.

Hvor varm skal babydynen være?

Når du skal velge dyne til babyen din, avhenger varmen ikke bare av typen fyll som er i, men mer av mengden fyll som er i babydynen. Du kan derfor finne babydyner som passer godt om sommeren, eller en babydyne som er god for hele året. Du kan med fordel få begge typer dyner, så du er sikker på at barnet ditt får den beste søvnen.

Hvordan bør jeg vaske babydynen min?

Hvis uhellet skulle være ute og du trenger å vaske dynen, så er det praktisk at dynen kan komme i vaskemaskinen. Det anbefales imidlertid at du vasker babydynen med jevne mellomrom, og ikke bare når uhellet har vært ute. En dyne kan lett samle opp både skitt og skitt, så den trenger ofte en vask.

På dynen vil det ofte være en vaskeanvisning som du må følge. Det er viktig at du alltid vasker dynen alene, og ikke sammen med annet tøy. I tillegg må du være oppmerksom på at dynen må være helt tørr før den tas i bruk igjen. Hvis dynen ikke er helt tørr, kan du risikere mugg i dynen.

Fremhevet akkurat nå