Er det på tide å ta tak i barneklær? Bruker du barnehengere i garderoben får du mye bedre oversikt over barnets klær, og det gjør bare hverdagen litt enklere. Bruk barnehengere av metall til skapet, da de ikke tar mye plass. Skal barneklærne henges til pynt, kan det bli riktig fint med en barnehenger i tre – uansett finner du de flotteste barnehengerne på denne siden.
Spar 62%
Normalpris 71kr
Medlemspris 22kr
Listepris 57kr
Spar 52%
Normalpris 52kr
Medlemspris 20kr
Listepris 42kr
Spar 42%
Normalpris 216kr
Medlemspris 100kr
Listepris 173kr
Spar 41%
Normalpris 71kr
Medlemspris 33kr
Listepris 57kr
Spar 41%
Normalpris 71kr
Medlemspris 33kr
Listepris 57kr
Shows 1 out 5 of 5 (1 pages)

Barn Kleshengere

Barneklær er ofte så vakkert og detaljert at det vil pynte så fint til resten av innredningen på barnerommet. Det har blitt mote å ha en fritthengende eller stående klesstang hjemme, og hvorfor ikke også ha den på barnerommet? På den måten kan barnets fine klær henge fremover på Barn Kleshengere.

Ved å bruke Barn Kleshengere til barneklær i innredningen kan du bruke garderoben til hverdagsklær, og la de fine klærne henge foran som en del av dekorasjonen på barnerommet. Med Barn Kleshengere kan kostymer til barn også henges foran barnerommet, slik at barnet alltid kan hoppe i kostymene sine.

Gi barnrummet liv

Med barnets pene klær eller kostymer på Barn Kleshengere gir du barnerommet mye lek og farger som de fleste barn elsker. Med Barn Kleshengere har dermed barneklærne flere funksjoner enn bare barnet som har på seg. Barneklærne skal pynte på barnerommet når de ikke er i bruk.

Bruk kun Barn Kleshengere til klær som er designet for det

Det er selvsagt ikke alt av barnets klær som trenger å henges, det kan for eksempel skade klærne hvis det ikke er laget for å henge på en kleshenger. Spesielt en genser eller bomullst-skjorter kan miste passformen hvis de henges på en Barn Kleshengere.

Samtidig har ullklær heller ikke godt av å henge på en Barn Kleshengere, da det kan skade ullen. Derfor bør babyens ulldresser og ullgensere oppbevares i skapet eller kommoden i stedet. Da kan du bruke Barn Kleshengere til klærne som er søte og pynter opp på barnerommet.

Derfor er Barn Kleshengere en god idé

Det kan være litt av en utfordring å holde styr på alle babyens klær, spesielt når det kommer til skjorter og kjoler. Skjorter og kjoler er vanskelige å holde pene hvis de skal brettes i en skuff eller et skap.

Det er her Barn Kleshengere kommer inn i bildet, for de passer først i størrelsen på barneklærne. Det kan være en nesten umulig oppgave å få barneklærne til å passe på vanlige kleshengere fordi de blir for store for barnet.

Med Barn Kleshengere kan du få barnets klær hengt opp på en hengestang, slik at klærne holdes pene og samtidig får lengre levetid. Med Barn Kleshengere til barneklær får du også en klarere oversikt, fordi du enkelt kan se hvilke klær barnet har.

Få oversikt over barnets klær med Barn Kleshengere

barneklær kan være skikkelig vanskelig å ha oversikt over, og derfor handler det også om å finne en løsning hvor man får best oversikt. Noen barneklær egner seg best å brette i garderoben eller i en kommode, mens noen barneklær egner seg best til oppheng.

Når barneklærne skal holde formen, og kanskje unngå å bli krøllet, er det en veldig god idé å få hengt opp. Her kan Barn Kleshengere være løsningen som gir barneklærne litt lengre holdbarhet. Med Barn Kleshengere i garderoben får du en enkel oversikt over barnets klær, fordi du enkelt kan bla i dem og kan se alle klærne til enhver tid.

Når det er god oversikt over barneklær, er det lettere å finne klær til barnet ditt, i en ellers travel hverdag. Du kan enkelt ta klærne ut av skapet, og om du ombestemmer deg kan du enkelt henge det inn igjen uten å måtte stå og brette klærne. Derfor vil du med Barn Kleshengere spare tid i en travel hverdag, og heller bruke energien på å ha kvalitetstid med hele familien.

Barn Kleshengere i tre

Det finnes mange forskjellige Barn Kleshengere, og til og med Barn Kleshengere i forskjellige materialer. Det finnes Barn Kleshengere i tre, som har det fineste uttrykket. Barn Kleshengere er mer robuste, og har derfor også et grovere uttrykk.

Med en Barn Kleshengere i tre får du en kleshenger som enkelt kan stå alene. Derfor kan en Barn Kleshengere også inngå i innredningen som en pyntegjenstand, som vil skape det fineste uttrykket på barnerommet.

Barn Kleshengere i metall

Med Barn Kleshengere i metall får du kleshengere som har et lett uttrykk. Derfor er Barn Kleshengere i metall veldig gode å bruke i garderoben eller på en klesstang, fordi de vil gi et lett uttrykk til klærne. Med Barn Kleshengere i metall får du en kleshenger som enkelt kan holde på barnets klær, fordi det ofte vil være en liten fordypning hvor stropper eller ermer på klærne kan falle inn i og dermed sette seg fast.

En Barn Kleshengere i metall bidrar til å holde formen på klærne, slik at klærne ikke blir skjeve ved å henge i skapet. Derfor vil du også oppleve at barneklærne har lengre holdbarhet. Barneseler i metall er skånsomme mot barnets klær, samtidig som de er enkle å håndtere. Med sitt lette uttrykk gir de også plass til flere klær på hengestangen fordi de ikke tar mye plass.

Vis frem barnets vakre kjoler med Barn Kleshengere

Med Barn Kleshengere på barnerommet får du rikelig anledning til å vise frem barnets flotte kjoler. De vakre kjolene dukker sjelden opp i dagens lys fordi de ofte kun brukes til spesielle arrangementer. Før du ser deg rundt har barnet vokst ut av den vakre kjolen, og du har ikke rukket å nyte den i det hele tatt.

Med Barn Kleshengere på barnerommet kan du henge de vakre kjolene frem, slik at du kan kose deg med å se på dem hver dag. På den måten er ikke barnets kjole lenger bare en kjole, men nå en pyntegjenstand på barnerommet. Da er det ikke like mye irritasjon når barnet har vokst ut av kjolen og du bare har sett den en eller to ganger.

Bruk Barn Kleshengere i innredningen

Det finnes så mange fine Barn Kleshengere at de enkelt kan inkluderes i innredningen der de kan skape det søteste uttrykket på barnerommet. Mange av Barn Kleshengere som finnes kan være med på å gi barnerommet et uttrykk, selv om de bare henger for seg selv. Samtidig kan du bruke Barn Kleshengere til klesstativ på barnerommet, for å skape en fin og koselig atmosfære.

Samtidig kan datterens vakre kjoler være med på å gi rommet det søteste uttrykket som barnet kanskje har sett på sine eldre søsken eller på soverommet. Barn Kleshengere kan også brukes i innredningen til å henge barnets kostymer på. Hvis barnet har et barnerom med tema i innredningen, kan utkledning på Barn Kleshengere være med på å understøtte dette temaet og gjøre temaet på barnerommet komplett.

Bruk Barn Kleshengere i garderoben

For å få orden på barnets garderobe kan Barn Kleshengere være en riktig god løsning. Barn Kleshengere er en veldig god måte for barnets klær å henge på en fin og oversiktlig måte. Barn Kleshengere lar deg bruke hengestang slik at barnets klær ikke må brettes i skapet eller i skuffene i en kommode. På denne måten kan både du og barnet ditt få en enkel oversikt når de skal velge klær.

Barn Kleshengere hos Little Happy

Du vil ofte trenge å bruke mange kleshengere til barnets klær, da barn ofte har mye klær. Derfor er det viktig at du finner dine Barn Kleshengere, til en fornuftig pris, slik du blant annet gjør hos Little Happy. Se billige Barn Kleshengere hos Little Happy på denne siden, og gjør ditt barnerom fint og organisert.

En vakker Barn Kleshengere i metall

Med en Barn Kleshengere for barneklær får du rett og slett den vakreste og mest organiserte looken i garderoben, og derfor får du mye bedre oversikt over barnets klær. En Barn Kleshengere hjelper deg med å finne klær til barnet ditt i en travel hverdag, fordi du enkelt kan se hvilke klær barnet har på seg. Med en Barn Kleshengere i metall får du en Barn Kleshengere som ikke tar mye plass i garderoben, og derfor er det plass til langt mer av barnets klær enn om du hadde brukt en Barn Kleshengere i velur eller en Barn Kleshengere i tre.

En Barn Kleshengere er også fin å bruke i innredningen av barnerommet, hvor barnets fine kjole kan inngå i innredningen som pyntegjenstand. Med barnets fine kjoler på en Barn Kleshengere kan du enkelt lage et eventyrlig barnerom. Samtidig kan en Barn Kleshengere også brukes til barnets kostymer, og da kan man nesten lage et helt barnerom med sirkustema.

Fremhevet akkurat nå