Elsker barnet ditt å synge? Da må barnet ha barnemikrofon! Med barnemikrofon kan sangstemmen komme i gang hjemme, og barnet kan føle seg som en ekte superstjerne. Du finner både trådløs barnemikrofon, barnemikrofon med høyttaler og mye mer på denne siden, slik at din lille sangfugl hjemme kan synge med på alle favorittsangene.
Spar 32%
Normalpris 632kr
Medlemspris 344kr
Listepris 506kr
Spar 32%
Normalpris 632kr
Medlemspris 344kr
Listepris 506kr
Spar 45%
Normalpris 544kr
Medlemspris 239kr
Listepris 435kr
Spar 45%
Normalpris 544kr
Medlemspris 239kr
Listepris 435kr
Shows 1 out 4 of 4 (1 pages)

Hvorfor skal barnet mitt ha en mikrofon?

Å synge er utrolig avslappende for barn, mens sang kan starte ulike morsomme leker for barn. Sang er veldig bra når barnas språk skal utvikles og når ordforrådet skal utvikles. En barnemikrofon kan inspirere barnet ditt til å synge, og dermed utvikle seg. Når barn kjeder seg, kan sang distrahere dem slik at de blir i godt humør.

Sang og musikk kan hjelpe på mange ting, både for barn og voksne, og derfor er en mikrofon for barn en god idé. Forskning viser at det er mange positive effekter av å synge med barnet ditt. Sang er en helt spesiell form for språk, og sang styrker både barnets hørsel og stemmebruk.

Samtidig styrker sang også barnets evne til å lære språk, allerede før barnet ditt kan snakke. Barnet ditt lærer tidlig å tenke i ord, om du synger med barnet eller for barnet. Barn lærer ord og setninger raskere hvis de blir sunget. Når du synger med barnet ditt, vil du styrke kommunikasjonen mellom deg og barnet ditt.

Med en barnemikrofon vil barnet ditt ønske å utforske sangens verden. Barnet oppfordres til å lage sine egne tekster når han eller hun har en mikrofon i hånden. Samtidig ønsker du å styrke barnets selvfølelse ved å gi barnet en mikrofon for barn. Barn vil ønske å opptre akkurat som de de ser på TV, og du kan forvente mange opptredener med mikrofonen for barn.

Når barnet får opptre med enten egne lagde sanger eller sanger som barnet liker å høre, kan du booste barnets selvfølelse med stor applaus når forestillingen er over. En barnemikrofon er både moro for barnet ditt, og full av læring og utvikling, og derfor bør du kjøpe en mikrofon til barnet ditt.

Hvilken barnemikrofon bør jeg kjøpe?

Det finnes mange forskjellige barnemikrofoner, og de har alle som mål å skape et morsomt miljø for utvikling og læring hos barnet ditt. Det finnes mikrofoner for barn som både kan lyse og gi lyd, og som ikke tar mye plass. Disse mikrofonene er populære fordi de er enkle å håndtere for barnet, samtidig som lyset fra mikrofonen skaper en god og festlig stemning.

Det finnes også barnemikrofoner med innebygget forsterker, slik at barnet ditt kan synge skikkelig høyt, samtidig som mikrofonen ikke fyller hele barnerommet. Barnemikrofon med innebygget forsterker er lett for barnet å håndtere, og morsomt for barnet når det skal utforske sin egen stemme.

Samtidig er det også en mikrofon for barn med trådløs høyttaler, som gjør at barnet enten kan synge selv, eller sette musikk på høyttaleren som barnet kan synge med.

Er barnet ditt en ekte rockestjerne finner du også barnemikrofoner med stativ, som lar barnet ditt enten danse mens du synger, eller stå med gitar eller andre kule instrumenter.

Hva kan du gjøre med en mikrofon for barn?

Med en barnemikrofon får du mange muligheter til å synge sanger sammen, og dermed utvikle ditt barns språk og kreativitet. Med en mikrofon for barn kan du både synge sanger du allerede kan, eller barnet kan lage sine egne sanger. Det blir bare litt morsommere å synge når man har en mikrofon med lys eller lyd samtidig slik at barnet kan føle seg som en stjerne.

La barnet ditt slippe løs sin indre sangstjerne, med mikrofon for barn og skap en ramme for et godt show, hvor du kan nyte barnets egenskrevne sanger eller at barnet har øvd på favorittsangene sine.

Forbedre barnets språk med en barnemikrofon

Det kan være veldig kjedelig å lære, spesielt når du er barn, og derfor kan du prøve å lære barnet ditt nye ting på en morsom måte. Her er musikk et veldig godt verktøy fordi mange barn elsker musikk. Musikk stimulerer også hjernen på en helt spesiell måte, og derfor er det veldig bra når barnet skal lære nye ting.

Du kan derfor bruke musikk til din fordel for å styrke barnets språk, og gi barnet et større ordforråd. Ved å bruke barnemikrofon kan barnet ditt få lov til å synge med på mange sanger som kan inneholde ord som barnet ditt ikke allerede kan. På denne måten blir barnet ditt kjent med noen nye ord, samtidig som barnet har mye moro med å synge.

Derfor er det viktig for barn å høre på musikk

Når barn hører musikk, stimuleres hørselssansen spesielt. Musikk setter i gang begge hjernehalvdelene, og derfor kan man faktisk si at musikk er en slags fitness for hjernen, hvor hjernen trenes i så stor grad. Samtidig er musikk også med på å styrke hukommelsen, noe som vil komme barnet til gode langt ut i livet.

Musikk kan brukes til så mange forskjellige ting og det er ikke mange barn som ikke liker musikk. Derfor kan musikk også være med på å skape fellesskap der barna kan synge og danse sammen.

Slik kan musikk bidra til å være inkluderende, og skape noen fellesskap på tvers av kultur og livssyn som ingen andre kan. Musikk og sang kan skape fellesskap for mennesker i alle land fordi musikk er et felles språk, dette gjelder også barn.

Gi barnet ditt større selvtillit med en barnemikrofon

Når barn synger og danser, og blir en del av musikalske fellesskap, vil du raskt oppleve at barnet ditt får større selvtillit. Når barn blir en del av noe større, vil de ofte trives og ha mot til å prøve flere nye ting. Derfor er det en veldig god idé å starte med å involvere barnet ditt i musikalske fellesskap, spesielt fordi det er et fellesskap der det er lett for barnet å komme inn i.

Musikk er et språk som alle barn forstår og derfor er det lett å bli en del av fellesskapet. Samtidig vil barnet ditt garantert synes det er veldig gøy å synge i barnemikrofon, og dermed føle seg som en stjerne. Barnet ditt kan etterligne dem fra MGP og lage sin helt egen MGP-sang, eller barnet ditt kan synge med på alle sangene barnet kjenner.

Barn elsker å synge helt fra starten

Når du synger for det lille barnet ditt, vil du fort oppdage at barnet begynner å bevege seg til lyden, eller at barnet prøver å pludre med. Samtidig vil du også oppleve at sang har en helt spesiell dempende effekt på de helt små barna, og derfor vil barn ønske å synge helt fra starten.

Med en barnemikrofon kan barnet ditt få lov til å synge på frifot, mens barnet føler seg som en liten stjerne. Derfor vil du også oppleve at barnet ditt ikke trenger å være ganske gammelt før en barnemikrofon kan føre til mange morsomme timer for barnet ditt.

Velg riktig barnemikrofon

Det finnes mange varianter av barnemikrofoner, og derfor er det et bredt utvalg når du skal finne en barnemikrofon til din lille sangstjerne. Det finnes både barnemikrofoner som bare ser ut som en mikrofon, men som ikke har høyttaler eller andre typer forsterket lyd.

Det er også barnemikrofon med høyttaler slik at barnet virkelig kan høre seg selv når han eller hun synger. På den måten kan barnet føle seg som en ekte stjerne når han eller hun står og synger og kan høre seg selv ut av høyttaleren. Denne typen barnemikrofon gir barnet rikelig anledning til å opptre for foreldrene med den ene sangen etter den andre.

I tillegg er det også en trådløs barnemikrofon med innebygget forsterker, slik at barnet kan gi den full gass med både sang og dans samtidig, uten å måtte konsentrere seg om ledninger.

Lag morsomme minner med en barnemikrofon

Det er ingen tvil om at dersom du gir barnet ditt en barnemikrofon, så må du også sette av tid til den ene forestillingen etter den andre. Barn elsker å handle og få den anerkjennelsen som en applaus gir.

Derfor kan du være sikker på at barnet ditt vil elske å synge foran deg, og kanskje også barnet ditt synes det er gøy å ta bilder eller bli filmet samtidig, akkurat som de gjør på TV. På den måten kan du skape noen utrolig morsomme minner, som du garantert vil le av når barnet blir stort.

La barna dine opptre med en barnemikrofon

De fleste barn er nærmest besatt av barn MGP, og mange av dem drømmer nok også om å stå på akkurat den scenen en dag. Derfor kan du med fordel gi barnet ditt en barnemikrofon slik at barnet ditt kan drømme seg direkte inn på MGP-scenen. Du vil oppleve hvordan barnet ditt vil engasjere seg i å lage et show som du vil bli beæret publikum å delta på.

Med en barnemikrofon vil du dermed oppleve at barnet ditt både utfolder seg kreativt, samtidig som ordforrådet utvikles og barnet har det veldig gøy. Når barnet først har opptrådt med nummeret sitt og sunget gjennom i barnemikrofonen sin, så vil du kunne se stoltheten skinne ut av barnet ditt, spesielt når sangen etterfølges av en applaus fra mor og far.

Lær barnet ditt nye språk med en barnemikrofon

Det skal være gøy å lære og musikk er gøy. Derfor kan du med fordel introdusere barnet ditt for nye språk, ved å la barnet synge med på sanger på forskjellige språk. På den måten vil barnet ditt lære om lydene som er på de forskjellige språkene, og da blir det lettere for barnet å lære språkene senere i livet.

Sett så på noen gode sanger og la barnet gi den gass med barnemikrofonen sin, for den er også full av læring, samtidig som barnet ditt har det veldig gøy.

Fremhevet akkurat nå