Det er en stor avgjørelse å velge barnevogn, og det er mange ting man bør vurdere før man bestemmer seg for barnevogn. På denne siden kan du se et bredt utvalg av barnevogner som alle holder enormt høy kvalitet og derfor kan du også ha glede av dem i mange år. Dykk ned i alle barnevognene våre og se om det ikke er en som passer deg.
Spar 31%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 995kr
Listepris 1,449kr
Spar 35%
Normalpris 9,971kr
Medlemspris 5,222kr
Listepris 7,976kr
Shows 1 out 2 of 2 (1 pages)

Barnevogn

Hvis du ikke vet hvilken barnevogn du vil ha, kan det være fordi du ikke er helt sikker på hvilke funksjoner som er viktige for deg. Du må velge en barnevogn som du ønsker å bruke hver dag de neste mange årene.

Du vil få være med på mange turer med barnevognen, og for å sikre barnet ditt den beste søvnen kan det være lurt å investere i en god barnevogn. Du må derfor velge den barnevognen som passer perfekt til dine behov. Lag gjerne en liste over funksjonene du trenger, og prøv så å finne den barnevognen som passer best for din familie.

Når skal man bruke barnevogn?

En baby kan sove i en barnevogn, helt fra spedbarnet. Det er mange som bruker vognen til lur i mange år fordi den er mer behagelig for babyen å sove i enn en vogn er. I tillegg er de fleste barnevogner så godt isolert at barnet sover trygt og godt ute, uten for mye støy og kulde.

Mange helsesøstre anbefaler at barn under 3 kg ikke sover ute fordi de ennå ikke kan regulere kroppsvarmen selv.

Hvilke funksjoner bør vognen ha?

Det er så mange forskjellige alternativer når det kommer til barnevogner. Det kan være vanskelig å finne ut nøyaktig hvilken barnevogn som passer for deg og din families behov. Du kan imidlertid redusere utvalget ved å bestemme hvilke funksjoner som er viktige for deg. Du må blant annet tenke på hvor mye du trenger for å bruke barnevognen. Når du bor inne i byen og tar mye offentlig transport, skal vognen være lett å komme seg rundt med.

Bor du derimot på landet og har behov for å kunne ta med deg barnevognen ofte, er det viktig at den er enkel å slå sammen slik at den kan bli med i bilen. I tillegg må du vurdere hvor mye plass du trenger på vognen for å oppbevare ting. Du må også ha gjort deg klare betraktninger om hva barnevognen kan koste før du flytter ut for å kjøpe barnevogn.

Deretter må du tenke på hvor lenge vognen skal brukes. Ønsker du at barnet skal sove i vognen i mange år, er det viktig å velge en vogn med lang liggedimensjon. Hvis mor og far ikke er like høye, er det også praktisk å ha en barnevogn med justerbart håndtak slik at den er behagelig for dere begge å gå med.

Hvordan vedlikeholder jeg vognen?

Vedlikeholdet av vognen er ikke bare for å få vognen til å se fin og ny ut. Vedlikeholdet er for sikkerhets skyld, slik at du kan være sikker på at det ikke skjer noe med barnet ditt når du bruker vognen. Er du flink til å vedlikeholde vognen din, kan en vogn faktisk brukes til flere barn. Du kan vedlikeholde vognen ved å vaske de fleste stoffer, de kan ofte tas av og vaskes på 40 grader. Ettersom barnet tilbringer mye tid i vognen er det viktig å vaske både trekket og de andre tekstilene jevnlig.

De ikke-avtakbare stoffene kan tørkes over med en våt klut. Når du skal bruke kluten er det også viktig å holde vognens ramme ren. Samtidig er det også viktig å smøre rammen med jevne mellomrom for å unngå rust. Hvis vognen har begynt å knirke, kan du spraye den med litt silikonspray for å ta godt vare på vognen. Rammen må også smøres jevnlig etter at du har vasket den, spesielt de bevegelige leddene på vognen.

Hjulene blir også hardt rammet når en barnevogn brukes i all slags vind og vær. Derfor er det viktig at du fjerner skitt og skitt fra hjulene og vasker dem med såpevann. Hjulene skal smøres med syrefri olje, og dekkene skal pumpes opp slik at de blir harde, da er vognen lettere å kjøre og den holder lenger. Hvis mulig, hold vognen innendørs. Da sikrer du at vognen får lengre levetid.

Fremhevet akkurat nå