Bruk lekematte på gulvet når den lille skal leke. Med et leketeppe får du inn en myk overflate for lek, noe som er spesielt bra for de minste. Et leketeppe kan brukes under et aktivitetsstativ, slik at babyen din ligger mykt og fint mens han leker med leker og utviklingen bare flyr av gårde.
Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 45%
Normalpris 397kr
Medlemspris 174kr
Listepris 318kr
Spar 45%
Normalpris 397kr
Medlemspris 174kr
Listepris 318kr
Spar 33%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,159kr
Listepris 1,739kr
Spar 29%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,227kr
Listepris 1,739kr
Spar 35%
Normalpris 1,994kr
Medlemspris 1,037kr
Listepris 1,596kr
Spar 31%
Normalpris 724kr
Medlemspris 399kr
Listepris 579kr
Spar 20%
Normalpris 869kr
Medlemspris 557kr
Listepris 695kr
Spar 20%
Normalpris 869kr
Medlemspris 557kr
Listepris 695kr
Spar 20%
Normalpris 869kr
Medlemspris 557kr
Listepris 695kr
Spar 20%
Normalpris 869kr
Medlemspris 557kr
Listepris 695kr
Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 20%
Normalpris 1,630kr
Medlemspris 1,044kr
Listepris 1,304kr
Spar 39%
Normalpris 862kr
Medlemspris 419kr
Listepris 689kr
Spar 39%
Normalpris 862kr
Medlemspris 419kr
Listepris 689kr
Spar 39%
Normalpris 862kr
Medlemspris 419kr
Listepris 689kr
Spar 18%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,435kr
Listepris 1,739kr
Spar 18%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,435kr
Listepris 1,739kr
Spar 18%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,435kr
Listepris 1,739kr
Spar 18%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,435kr
Listepris 1,739kr
Spar 18%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,435kr
Listepris 1,739kr
Shows 1 out 24 of 24 (1 pages)

Lekematte

Et lekematte har så mange funksjoner for barnet ditt at det er noe av det beste du kan kjøpe, selv når barnet ditt er ganske lite. Et lekematte skaper en trygg base når barnet ditt skal leke på gulvet. Samtidig kan et lekematte også brukes på mange forskjellige måter, og derfor vil lekematten vokse med barnet.

Det finnes mange forskjellige lekematter, og det er bare å finne akkurat det lekematte som dekker dine behov. På denne siden finner du et bredt utvalg av de populære lekematte, fra kjente merker til barn.

Med et lekematte er du sikker på at ingen kulde trekker fra gulvet opp til barnet ditt mens barnet leker med leken sin. Samtidig får du også en god treningsmatte til barnet når det skal lære seg å rulle fra mage til rygg eller andre ting.

Velg det beste lekematte

Barn elsker å tumle rundt på gulvet med lekene sine, og derfor er det en veldig god idé å sørge for at barnet har en myk overflate til dette. Med lekematte du finner på denne siden vil du garantert skape plass til mange morsomme timer for barnet ditt.

Sørg for at du velger et lekematte som passer perfekt til familiens behov. Trenger du et stort lekematte, så må du selvfølgelig finne et. Er behovet kun for et litt mindre lekematte, så er det dette du bør velge.

Pass på å velge en lekematte i gode materialer som ikke plager barnets sarte hud. Barnet ditt vil bruke mange timer på lekematte, og derfor er det lurt å velge et lekematte i god kvalitet.

Når kan et lekematte brukes?

Du kan begynne å bruke et lekematte, allerede fra babyen din har begynt å interessere seg for alt som skjer rundt babyen. Når babyen din har begynt å virke nysgjerrig, kan du med fordel sette et aktivitetsstativ på lekematte som babyen kan legge seg ned og se på.

I løpet av barnets levetid kan et lekematte ha flere ulike funksjoner. Et lekematte kan brukes i lekegrind, for å gi en myk overflate. Samtidig kan noen av lekematte du finner på denne siden brukes i sansehusken, eller som base i en hule på barnerommet.

Få ditt lekematte billigere her

Som medlem av Little Happy kan du få store besparelser på lekematte ditt. Dette lar deg gi barnet ditt et av de beste lekematte uten å måtte gå på akkord med kvaliteten på grunn av prisen.

Som medlem får du også ditt lekematte raskere, slik at du ikke trenger å vente lenge på å komme i gang med å spille. Hos Little Happy finner du et bredt utvalg, slik at du enkelt kan finne det perfekte lekematte for din familie.

Lag rammer for trygg lek

Med en lekematte for barnets lek kan du være litt mer komfortabel når barnet leker på gulvet. Spesielt hvis du har en baby som nettopp har lært seg å sitte eller ligge på magen. Med et lekematte vil ikke barnet ditt ta skade dersom kroppen svikter og barnet velter eller ikke lenger klarer å holde hodet selv. Et lekematte er en myk overflate for gulvet, som skaper rammer for trygg lek.

Med en lekematte for barnets lek kan barnet ditt konsentrere seg om å leke uten at barnet trenger å fokusere på å ikke treffe det harde gulvet. På den måten kan dere som foreldre også få litt mer ro i magen når barnet leker på lekematte sitt.

lekematte i god kvalitet

Når du skal velge lekematte til barnet ditt, er det lurt å velge et lekematte av god kvalitet. Med et lekematte i virkelig god kvalitet og gode materialer er du sikker på at ditt lekematte tåler å bli brukt. Med lekematte, som med alt annet utstyr til barn, skal det tåle å bli brukt av barn, og spesielt i dette tilfellet å lekes på og med.

Med et lekematte i god kvalitet får du også et lekematte, som er laget av materialer som er bra for ditt barn. Vær derfor ikke redd for å la barnet leke på lekematte. Når lekematte er av høy kvalitet kan du også være sikker på at det ikke er små deler som faller av som kan skade barnet ditt.

Unngå kulde når barnet leker på gulvet

Et leketeppe er bra til mange ting, barnet ditt ligger mykt og det er mindre risiko for at barnet skader seg på det harde gulvet. Men et leketeppe er også veldig bra for å ta den verste kulden fra gulvet slik at barnet ditt ikke blir for kaldt mens han eller hun leker. Derfor foretrekker barnefamilier ofte et leketeppe, spesielt for de aller minste barna. Hos helt små barn er ikke immunforsvaret så sterkt ennå, og derfor er det viktig å unngå at barnet blir for mye forkjølelse og trekk.

Bruk en lekematte under et aktivitetsstativ

De fleste barn prøver å ligge under et aktivitetsstativ på et tidspunkt i livet. Det kan være veldig gøy for barnet fordi barnet ditt kan legge seg ned og se på de fineste lekestykkene. Når et barn ligger under et aktivitetsstativ, vil barnet ditt utvikle seg mye. Derfor er det også viktig at barnet ligger mykt og behagelig, så det er god plass til utvikling og lek.

Med et lekematte under aktivitetsstativet kan du være sikker på at ingen kulde trekker fra gulvet og opp til barnet. Slik unngår du at barnet ditt blir kaldt og derfor vil barnet ofte ha tålmodighet til å ligge litt lenger ved aktivitetsstativet. Samtidig er du også sikker på at barnet ditt ligger mykt, og at sikkerheten derfor er litt høyere for barnet ditt.

Myk overflate for krypkjeller

Et lekematte er ikke utelukkende for å ligge på gulvet, så barnet kan leke på lekematte. Du kan også bruke et lekematte på mange andre måter, og på den måten får du mange funksjoner i kun ett lekematte. Et lekematte vil ofte passe godt i en lekegrind, så du kan være sikker på at barnet ditt ligger mykt og fint i lekegrind. Derfor er et lekematte til baby en riktig god løsning, slik at barnet ditt alltid ligger varmt og godt mens babyen leker.

Pass på at babyen ligger godt i sansehusken

Mange små barn liker å ligge i en sansehuske fordi det gir en helt spesiell form for ro. Når babyen er i sansesvingen vil babyen utvikle sansene sine, derfor er det viktig at babyen ikke trenger å konsentrere seg om annet enn nettopp dette. Derfor kan du med fordel legge et lekematte i sansehusken slik at barnet ditt ligger varmt og trygt. Med et rundt lekematte får du et lekematte som passer perfekt i sansehusken.

lekematte av skum

Det finnes mange varianter av lekematte, i både tynne og tykke utgaver. På denne siden finner du de populære Filibabba lekematte, som er et lekematte med skum. Disse lekematte har mer tykkelse enn et vanlig teppe og derfor vil det føles mykere for barnet ditt. Når du velger et lekematte av skum vil det også automatisk ta mer av draget som kan komme fra gulvet fordi lekematte er tykkere. Samtidig er det bra for barnet ditt å trene motorikken, for en lekematte av skum tar mer av dersom barnet ditt skulle komme i overbalanse.

Gi barnet ditt gode motoriske ferdigheter fra starten av

Det er nesten avgjørende for barnets utvikling at barnet har god motorikk helt fra starten. Og faktisk kan du trene babyens motoriske ferdigheter fra en tidlig alder ved å legge babyen på en lekematte. Her kan du begynne å trene på at babyen din kan ta tak i de små føttene, og når barnet er gammelt nok til det kan du trene på at babyen ligger på magen på lekematte. Når babyen ligger på magen og trener nakkemusklene, er det veldig deilig for babyen å ligge mykt samtidig. Et lekematte er derfor ikke bare bra for lek, det kan også brukes til å trene motoriske ferdigheter med babyen din.

Babyer som har god motorikk helt fra starten av, vil gjennom hele livet ha lettere for å bygge sosiale relasjoner. Forskere mener at barn med god motorikk har mer selvfølelse og derfor oftere er en del av sosiale fellesskap, noe som er med på å styrke barnets læringsevne betydelig.

Når kan baby bruke lekematte

Når babyer blir 2 måneder, begynner de å bli mer våkne, og dermed begynner de også å kreve at det gjøres litt mer enn bare å spise og sove. Her kan du begynne å bruke et lekematte, hvor barnet ditt kan legge seg ned og se på babyleken sin. Når barnet er fra 2-8 måneder har babyen din stor glede av et aktivitetsstativ, og derfor kan du med fordel sette et aktivitetsstativ på lekematte, slik at barnet ditt ligger trygt og godt og leker med leken sin.

Derfor kan du bruke et lekematte fra babyen din er ca 2 måneder gammel, og helt til barnet ditt ikke lenger føler behov for å sitte på et lekematte og leke. Samtidig kan du bruke et lekematte til så mye forskjellig at det kan brukes allerede fra babyens fødsel, hvor babyen kan ligge mykt i en sansehuske eller en lekegrind.

lekematte uten kjemi

Når du skal velge lekematte, er det lurt å passe på at lekematten ikke inneholder noen skadelige kjemikalier. Barn og kjemi er sjelden noen ganske god blanding, og derfor er det best at du holder barnet unna så mye kjemi som mulig i det hele tatt. Det er mange lekematte som er laget i organiske og GOTS-sertifiserte materialer, og på den måten kan du være sikker på at ditt lekematte ikke inneholder noen form for farlig kjemi.

Når du velger et lekematte uten skadelige kjemikalier, kan du trygt la barnet leke på det. lekematte vil ikke plage barnets sarte hud, og dersom barnet skulle få lekematte i kontakt med munnen, ikke bekymre deg for at barnet får skadelige kjemikalier inn i kroppen.

GOTS-sertifisert lekematte

Mange av lekematte du finner på denne siden er GOTS-sertifisert, og derfor kan du trygt la barnet ditt leke på dem. Når et lekematte er GOTS-sertifisert betyr det at lekematte er produsert i organiske materialer. Samtidig garanterer en GOTS-sertifisering også at lekematte har gjennomgått en miljøvennlig produksjon, helt fra innhøsting av materialene til ferdig produkt. Derfor kan du også med god samvittighet kjøpe et lekematte til barnet ditt, fordi det har belastet miljøet minst mulig i det hele tatt.

Ta med lekematte på farten

Det hender av og til at barna må besøke andre som ikke har barn. Derfor er det vanskelig å finne et godt sted hvor barnet kan sitte og leke, uten at barnet blir kaldt eller uten at det er fare for at gulvet kan ta skade av barnets leker. Her kan et lekematte være en god løsning fordi det tar den verste kulden fra gulvet, samtidig som det beskytter gulvet mot støtene som tapte leker kan gi.

Mange lekematte er enkle å brette og er derfor lette å ta under armen når du skal ha med barnet på besøk. På denne måten vet også barnet hvor det kan leke, samtidig som barnet sitter trygt og godt og leker med leken sin.

Fremhevet akkurat nå