Leter du etter en god Trillevogn? På denne siden kan du finne et bredt utvalg av Trillevogn er i god kvalitet, slik at du kan dra på tur med barnet ditt. Når du skal velge Trillevogn er det viktig å starte med å finne ut hvilke behov du har. Det finnes mange forskjellige Trillevogner, hver med sine fordeler, så ta en titt på utvalget vårt og finn den perfekte Trillevogn for deg.
Spar 43%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 500kr
Listepris 870kr
Spar 43%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 500kr
Listepris 870kr
Spar 31%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 995kr
Listepris 1,449kr
Spar 20%
Normalpris 10,463kr
Medlemspris 6,696kr
Listepris 8,370kr
Spar 20%
Normalpris 10,463kr
Medlemspris 6,696kr
Listepris 8,370kr
Spar 20%
Normalpris 10,779kr
Medlemspris 6,899kr
Listepris 8,623kr
Spar 20%
Normalpris 8,803kr
Medlemspris 5,634kr
Listepris 7,042kr
Spar 20%
Normalpris 8,803kr
Medlemspris 5,634kr
Listepris 7,042kr
Spar 20%
Normalpris 9,038kr
Medlemspris 5,785kr
Listepris 7,231kr
Spar 20%
Normalpris 1,894kr
Medlemspris 1,213kr
Listepris 1,516kr
Spar 20%
Normalpris 9,157kr
Medlemspris 5,860kr
Listepris 7,325kr
Spar 20%
Normalpris 9,392kr
Medlemspris 6,011kr
Listepris 7,514kr
Spar 20%
Normalpris 1,195kr
Medlemspris 764kr
Listepris 956kr
Shows 1 out 13 of 13 (1 pages)

Trillevogn

Trillevogner kan mange ting, og det er nettopp derfor Trillevogner er så smarte. Trillevogner kan både gå på ujevnt underlag, de er enkle å slå sammen og de er gode å ha med seg til steder hvor det ikke er mye plass. Trenger du en Trillevogn til barnet ditt som er lett å håndtere, så er dette en Trillevogn du bør velge. Du kan bruke Trillevognen fra barnet ditt begynner å kunne sitte selv, og da er det ikke så mye som setter begrensninger for hvor du kan gå på tur.

Hvis familien din elsker naturen, er en god Trillevogn med gode hjul og en robust ramme perfekt for deg. Når du har Trillevogn har du mulighet til å justere fotstøtte, ryggstøtte og panser, så god komfort er sikret for barnet ditt på tur. Bor du i byen er Trillevogn et godt valg fordi det ofte ikke er mye plass å komme seg rundt på. Samtidig er en Trillevogn lett å pakke og tar ikke mye plass.

Dette er en perfekt eiendom dersom du bor i en leilighet hvor Trillevognen må oppdras. Trillevognen kan brukes i mange år, og den er helt perfekt å ha med på tur dersom den lille skulle bli sliten i beina. Har du to barn er det også mulig å finne en søskenvogn med to seter hvor barna kan sitte ved siden av hverandre eller bak hverandre. På den måten kan du enkelt få barna på tur uten at det blir for tungvint.

Hvilken Trillevogn bør jeg velge?

Når du kjøper en Trillevogn, start med å definere hvilken type Trillevogn du trenger i familien din. Du må tenke på om Trillevognen er i stedet for å kjøpe barnevogn, om det er en Trillevogn du skal ha i bilen og om det skal være en Trillevogn som gjør det enkelt for deg å komme deg rundt. Velger du riktig Trillevogn kan du arve Trillevognen. Velger du en Trillevogn med 4 hjul er du sikker på å få en meget stabil Trillevogn.

Du kan få Trillevogner som er lette, og Trillevogner som er tunge. De tunge Trillevognene er gode for turer utenfor byen, samtidig er de tunge Trillevognene ofte mer behagelige for barnet å sitte i. Det er viktig at du har barnets komfort høyt på listen når du skal velge Trillevogn. Trenger du bare en Trillevogn som er enkel å komme seg rundt med, kan du enkelt velge en Trillevogn med 3 hjul. Når du skal velge Trillevogn, vurder om det er en Trillevogn du skal bruke i mange år. Hvis dette er tilfellet bør du velge en Trillevogn med lang liggedimensjon slik at barnet ditt kan være der selv om barnet har vokst.

Når skal man bruke Trillevogn?

Så snart barnet ditt kan sitte selv, er Trillevognen en flott vogn. Trillevognen veier og tar mindre plass enn barnevognen og den er mye mindre tungvint å ha med på tur enn en Trillevogn er. Du kommer deg lettere rundt med Trillevogn inne i byen, fordi den er mindre og lettere å kjøre med og du kan derfor ha med deg Trillevognen både på kafé, i butikker og med kollektivtransport.

Hvor lenge kan du bruke Trillevogn?

Du kan bruke Trillevognen så lenge barnet ditt kan sitte i den. Det er ingen bestemmelse om hvor lenge barnet ditt kan bruke Trillevognen, det handler mest av alt om barnets størrelse. Det anbefales imidlertid at barn går selv når fysikken og motorikken er i orden. Det er bra for barnet å trene, samtidig som det er bra for barnets utvikling. Men alle barn kan bli slitne i beina og lange turer kan virke uhåndterlige for barnet ditt.

Derfor er det smart å ha med seg en Trillevogn, slik at barnet selv kan velge når det vil gå og når barnet vil sitte i Trillevognen og hvile bena. Det avhenger mye av barnets behov, så gi beskjed til barnet når det trengs Trillevogn og når Trillevognen ikke lenger er nødvendig. Trillevogner kan brukes opp til 4-5 års alderen dersom barnet ditt trenger det.

Hvilket tilbehør bør jeg ha til Trillevognen min?

Når du har kjøpt en Trillevogn, er det mye forskjellig tilbehør du kan kjøpe for å få Trillevognen til å passe perfekt til familiens behov. I utgangspunktet trenger du ikke mye utstyr til Trillevognen, men noe utstyr kan gjøre hverdagen enklere for familien din.

- Har du et større barn kan du kjøpe ståbrett til Trillevognen. Da kan barnet ditt stå på brettet dersom barnet blir slitent i beina når du er ute og går.
- Skal du på tur i regnet vil det være en fordel å kjøpe et regntrekk til Trillevognen. Da kan barnet ditt sitte tørt og godt, samtidig som du får en god tur.
- Ønsker du å gjøre Trillevogn gangen mer behagelig for deg, kan du kjøpe en koppholder. Da kan du ta med deg kaffen på turen og gjøre det hele litt hyggeligere for både deg og barnet ditt.
– Trenger barnet ditt en lur i Trillevognen ute, kan du kjøpe en god vognveske som barnet ditt kan ligge i. En Trillevogn er ikke like godt isolert som en vogn, og derfor er en Trillevogn praktisk å ha.

Fremhevet akkurat nå