Gå litt ekstra ut av håret, med litt søtt hårtilbehør til barn. Det er ingenting som er så søtt som et barn med en søt hårsløyfe eller hårspenne, og på denne siden kan du finne så mye søtt hårtilbehør til barn. Med hårtilbehør kan barnet ditt gjøre enhver grå dag full av glede.
Spar 45%
Normalpris 218kr
Medlemspris 96kr
Listepris 174kr
Spar 45%
Normalpris 181kr
Medlemspris 80kr
Listepris 145kr
Spar 45%
Normalpris 181kr
Medlemspris 80kr
Listepris 145kr
Spar 45%
Normalpris 181kr
Medlemspris 80kr
Listepris 145kr
Spar 45%
Normalpris 181kr
Medlemspris 80kr
Listepris 145kr
Shows 1 out 5 of 5 (1 pages)

Hårpynt

Mange barn synes det er det kuleste å pynte håret med ulike hårpynt, både i form av sløyfer, hårbånd, hårspenner og mye mer. Det gir barnets hår en ekstra fin utstråling, og barn synes også at jo flere hårpynt de har å velge mellom, jo ​​fetere er det.

Hos Little Happy har vi et stort utvalg av ulike hårpynt til ditt barn, så det er noe for ethvert barn og foreldres ønsker og smak, og hårpynt som kan brukes både til festlige anledninger, men også i hverdagen.

Hårpynt er ikke bare hårpynt

Hårpynt til barnet ditt er ikke bare der for å dekorere barnets hår, men også for å holde styr på barnets hår slik at det ikke er overalt. Hårpynt kan for eksempel brukes til et barn med langt hår, hvor håret ofte kommer i barnets øyne, munn eller lignende, slik at barnets hår ikke kommer i veien hele tiden mens de leker. Et barn med langt hår vil garantert elske å ha hårpynt i håret, både på grunn av hvor fint det ser ut, men også for å kunne leke med vennene sine osv. i mange timer uten å måtte bli avbrutt ofte av å få inn håret. øynene deres.

Komfortabelt hårtilbehør til barnets hår

Hos Little Happy kan du være sikker på at hårtilbehøret du kjøper til barnet ditt er av høyeste kvalitet. Det er en hårpynt som barnet kan ha på toppen av hodet dagen lang, uten at det sitter og gir ubehag, smerter eller lignende. Hos Little Happy er vårt hårpynt valgt for å garantere at barnets komfort kommer først. Så i tillegg til at hårpyntene våre dekorerer håret, er det også veldig slitesterkt og behagelig for barnet å bruke. Våre hårpynt er også lette for barnet å ta på og av selv, noe som også gjør det til en morsom opplevelse for barnet å hjelpe til med å sette håret om morgenen før familien går ut døren, eller før avreise til en festlig begivenhet .

Hårspenner som hårpynt

Hårspenner kan brukes som hårpynt både i hverdagen, men også til mer festlige begivenheter. Skal dere som familie på et mer festlig arrangement, vil garantert et stykke hårpynt i form av en hårspenn sette prikken over i-en på barnets allerede festlige antrekk. Little Happys utvalg av ulike hårpynt er bredt, og hårpynt finnes i mange forskjellige farger, så det er noe å velge mellom til antrekket barnet skal ha på seg. Mulighetene er mange med vårt hårpynt, så utforsk vårt hårpynt og vi håper du liker vårt hårpynt.

Fremhevet akkurat nå