Bruk en høy stol når babyen din bringes til bordet, for den kan brukes fra barnet er veldig lite, og deretter de første årene av barnets liv. En høy stol lar barnet sitte ved bordet, mens sikkerheten er på topp og hele familien kan slappe av til måltidet sammen.
Spar 20%
Normalpris 1,667kr
Medlemspris 1,068kr
Listepris 1,333kr
Spar 45%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 798kr
Listepris 1,449kr
Spar 20%
Normalpris 1,485kr
Medlemspris 952kr
Listepris 1,188kr
Spar 20%
Normalpris 1,558kr
Medlemspris 998kr
Listepris 1,246kr
Shows 1 out 4 of 4 (1 pages)

Barnestol

Med en barnestol til barnet ditt får barnet mulighet til å være med når hele familien spiser sammen, allerede fra barnet ikke er helt gammelt. Med barnestol kan hele familien samles rundt bordet, store som små, og dermed kan man ha det hyggelig rundt bordet hvor alle kan være med. I en barnestol kan du være sikker på at barnet sitter ergonomisk godt, samtidig kan du også være helt sikker på at sikkerheten er på topp når barnet ditt sitter i en barnestol.

Når barnet ditt er ved bordet, allerede fra barnet er ganske lite, vil barnet utvikle sine sosiale ferdigheter og evnen til å kommunisere med andre. Hele familien får muligheten til å snakke med barnet når han eller hun sitter til bords, og du vil garantert få mye moro ut av en barnestol.

Når barnet blir litt større, vil barnet med barnestol utvikle sine spiseferdigheter fordi barnet hjelper til med å spise et måltid ved bordet. Når barnet sitter ved bordet kan barnet kopiere hvordan de andre ved bordet spiser, og derved utvikle sin evne til å spise mat.

Når bør jeg kjøpe en barnestol?

En barnestol baby er ikke det viktigste å kjøpe, selv før babyen er født. Men når babyen nærmer seg 4-6 måneder er det en veldig god idé å kjøpe en barnestol fordi der begynner babyen å trenge å bli introdusert for ekte mat. Samtidig kan barnestolen brukes i mange år, fordi de fleste barnestoler kan justeres i størrelse, slik at barnet kan bruke barnestolen til barnet ikke vil sitte på den lenger.

Med en barnestol blir spisetiden bare mer behagelig for barnet, spesielt hvis du har en pute til en barnestol, slik at barnet sitter mykt og komfortabelt i barnestolen. Samtidig kan spisetid være morsommere for barnet, fordi barnet kan være med på å spise maten sin sammen med resten av familien.

Er du bekymret for at barnet ikke skal nå spisebordene, eller har du et delikat spisebord, kan du kjøpe en barnestol med bord slik at barnet har sitt eget bord å spise på. Barnet ditt vil tilbringe mange timer ved spisebordet, så det er viktig at du finner en god barnestol til barnet.

Hvordan finne riktig barnestol

Når du skal finne den perfekte barnestolen til barnet ditt, er det viktigste at barnestolen er laget for barn. Samtidig er det også veldig viktig at barnestolen passer til barnets størrelse, slik at barnet ditt støttes riktig når barnet sitter i barnestolen sin. Det er også utrolig viktig at barnestolen holder seg til alle sikkerhetsreglene som finnes for at et barn skal sitte i den slik at barnet ikke utsettes for noen form for fare når det sitter i barnestolen sin.

Du kan med fordel velge en barnestol som er enkel å rengjøre, for når barnet først har blitt introdusert for mat vil barnestolen lett bli skitten. Det er derfor lurt å velge en barnestol som enkelt kan tørkes av med en våt klut eller litt såpevann. Når du har baby kan du ofte få babyinnlegg til barnestol, slik at babyen støttes riktig når han eller hun blir i stolen.

Her er det også lurt å velge et babyinnlegg, med trekk som kan vaskes, for du kan risikere at fluer kommer på. Til slutt er det viktig at barnestolen er enkel å betjene. Det skal være enkelt for deg å få barnet inn og ut av barnestolen, samtidig som barnet selv skal kunne klatre opp på barnestolen sin når barnet vokser opp.

Fremhevet akkurat nå