Lag morsomme malerier med barnet ditt, med fingermaling. Fingermaling er maling som kan påføres fingrene, og barnet ditt kan lage morsomme og vakre malerier ved å bruke fingrene som pensel. Lag de fineste gavene til besteforeldre med fingermaling, barnet ditt vil synes det er så gøy å lage!
Spar 20%
Normalpris 634kr
Medlemspris 405kr
Listepris 506kr
Spar 39%
Normalpris 57kr
Medlemspris 28kr
Listepris 45kr
Spar 40%
Normalpris 181kr
Medlemspris 87kr
Listepris 145kr
Shows 1 out 3 of 3 (1 pages)

Fingermaling

Fingermaling vil falle i smak blant alle barn, også det kresne barnet. Med fingermaling settes kreativiteten i spill, hvor barnet får rikelig anledning til å utvikle sanser i samspill med at han eller hun nyter de mest fantastiske øyeblikkene, enten på egen hånd eller i fellesskap med barnets foreldre. Gjennom fingermaling vil barnet få mulighet til å utvikle sine taktile sanser, samtidig som barnet nyter en kvalitetstid mellom barn og foreldre. Fingermaling vil være det ultimate utgangspunktet for barnet som elsker å være kreativ mens han utvikler og kontinuerlig forbedrer sine evner. Med fingermaling vil barnet bli underholdt hele døgnet, hvor fingermaling er lett å bruke til foreldrenes lille gullklump. Gjennom fingermaling vil barnet lære å slappe av og dermed vil leken med fingermaling virke spesielt beroligende og avslappende på de minste.

Fingermaling for det kreative barnet

Fingermaling vil være det ideelle verktøyet for det kreative barnet. Gjennom fingermaling skal barnet få utvikle sine kreative ferdigheter, samtidig som de lager de fineste kunstverkene. Ethvert barn vil elske å bruke timer på å samhandle med fingermaling, mens et maleri med fingermaling vil være ideelt for enten bursdagsgave eller julegave. Gjennom den kreative leken med fingermaling skal barnet underholdes 24/7, hvor barnet får rikelig anledning til å uttrykke sine følelser, noe som vil lindre med stress og ulike slitsomme stunder. Gjennom leken med fingermaling vil barnet til de grader ha det største smilet på leppene, samtidig som barnet får utvikle sitt kreative sinn.

Skap kvalitetstid med fingermaling

Med fingermaling vil det raskt skape en herlig kvalitetstid mellom barn og foreldre. Hvert barn vil elske å tilbringe tid med foreldrene, og hva er bedre enn å være kreative sammen? Med fingermaling kan barnet slippe kreativiteten løs, samtidig som de har de hyggeligste samtalene over bordet med foreldrene. I løpet av kvalitetstiden med fingermaling vil barnet utvikle fantasi og fantasi gjennom dette maleriet, som er som skapt for barnet. Fingermaling involverer de fineste fargene, som lar barnet lage kunst med de vakreste og mest unike fargekombinasjonene. Med fingermaling skal barnet lære å fordype seg, noe som er en viktig kompetanse for de minste, både nå, men også senere til både skole- og jobbsammenheng.

Styrk barnets taktile sanser med fingermaling

Fingermaling vil til enhver tid styrke barnets sanser. Gjennom fingermaling vil barnet sikkert utvikle følelsen og synssansen. Barnets taktile sanser vil utvikle seg tidlig i barnets alder, noe som kan gjøres ved hjelp av fingermaling, hvor barnets taktile sanser er viktige i forhold til barnets kroppsbevissthet. Gjennom fingermaling vil barnet få et flott innblikk i de mange fargene og formene. Samtidig vil barnet utvikle vokabularet sitt så snart foreldrenes lille guldklump har en samtale med foreldre gjennom bruk av fingermaling, så snart de små får fortelle fantastiske historier om kunsten sin.

Fremhevet akkurat nå