Et Ballbinge er en fin måte å aktivere barnet ditt på! Et Ballbinge er med på å stimulere barnets sanser, utvikle motorikk og få barnet til å slappe av – det må sies å være et multifunksjonelt produkt! Du kan se vårt store utvalg av Ballbinge fra Misioo, Kidkii og MeowBaby her!
Spar 29%
Normalpris 2,537kr
Medlemspris 1,440kr
Listepris 2,029kr
Spar 34%
Normalpris 1,993kr
Medlemspris 1,049kr
Listepris 1,594kr
Spar 32%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 983kr
Listepris 1,449kr
Spar 34%
Normalpris 1,993kr
Medlemspris 1,049kr
Listepris 1,594kr
Spar 34%
Normalpris 1,720kr
Medlemspris 905kr
Listepris 1,377kr
Spar 35%
Normalpris 1,630kr
Medlemspris 853kr
Listepris 1,304kr
Spar 33%
Normalpris 1,720kr
Medlemspris 918kr
Listepris 1,377kr
Spar 37%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 918kr
Listepris 1,449kr
Spar 33%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 966kr
Listepris 1,449kr
Spar 34%
Normalpris 1,720kr
Medlemspris 914kr
Listepris 1,377kr
Spar 38%
Normalpris 2,131kr
Medlemspris 1,049kr
Listepris 1,704kr
Spar 32%
Normalpris 1,812kr
Medlemspris 983kr
Listepris 1,449kr
Spar 38%
Normalpris 1,993kr
Medlemspris 983kr
Listepris 1,594kr
Spar 7%
Normalpris 1,461kr
Medlemspris 1,195kr
Listepris 1,284kr
Spar 18%
Normalpris 2,718kr
Medlemspris 1,789kr
Listepris 2,174kr
Spar 27%
Normalpris 2,718kr
Medlemspris 1,580kr
Listepris 2,174kr
Spar 33%
Normalpris 3,081kr
Medlemspris 1,645kr
Listepris 2,464kr
Shows 1 out 17 of 17 (1 pages)

Ballbinge

Det er ingen tvil om at ballbinge har blitt strøket direkte inn på barnas trefflister de siste årene. Tidligere måtte barn gå til en lekeplass for å leke i de mange morsomme ballene, men det er ikke lenger tilfelle. Nå kan barna få sitt helt eget ballbinge hjemme på rommet, slik at de mange morsomme lekene kan gjentas hver dag.

Med et ballbinge i hjemmet får du i ett stykke utrolig stimulerende leker for barn, som kan ha en positiv effekt på ditt barns utvikling. Derfor er det en garanti for utvikling gjennom morsomme spill når barnet ditt leker i et ballbinge.

Styrk barnets motoriske ferdigheter og sanser

Når barnet ditt leker i et ballbinge vil barnets sanser og motoriske ferdigheter stimuleres. Barnet ditt oppfordres til å sette seg opp og sette seg opp, på denne måten blir barnet opplært til å lære å sitte selv. Samtidig vil barnet også oppmuntres til å krype rundt i de mange kulene som du kan få i mange flotte farger.

De litt større barna vil fort bli oppmuntret til å lære å reise seg fra de myke kantene i et ballbinge, og på denne måten får barnet mer mot til å reise seg. Hvis balansen svikter når barnet reiser seg i ballbinge, vil barnet rett og slett falle i de mange ballene.

Samtidig vil barnets sanser stimuleres på flere måter når barnet ditt leker i et ballbinge. De mange fargene som ballene finnes i vil stimulere barnets synssans, mens følesansen stimuleres når barnet kjenner på de mange ballene. Følelsen av de mange ballene kan virke beroligende på mange barn, derfor er barn så glade i å ligge i et ballbinge.

Et ballbinge er en god investering

Et ballbinge er en av investeringene du kan gjøre for barn som bare fortsetter å gi. Når barnet ditt blir eldre kan barnet bruke ballbinge på nye måter, så det er også en investering for barn som har et skikkelig langt liv.

Kjøp ballbinge ditt hos Little Happy

Hos Little Happy finner du et bredt utvalg av ballbinge, fra både Kidkii og Misioo. Kulebassengene finnes i mange forskjellige farger og former, så du vil garantert finne et ballbinge som passer perfekt til hjemmet ditt. Hos Little Happy er du alltid sikret rask levering og god service når du kjøper ballbinge ditt.

Misioo ballbinge

De populære ballbinge fra Misioo er laget for å være både lekne, samtidig som de er estetiske. Når Misioos ballbinge produseres, er det utelukkende i sertifiserte kvalitetsmaterialer. Derfor kan du også være helt sikker på at ditt Misioo ballbinge oppfyller både EC standarder og EN 1176. I tillegg er et Misioo ballbinge både OEKO-TEX sertifisert og helt fri for BPA.

Med et ballbinge fra Misioo har barnet ditt mulighet til å leke i hele hjemmet, fordi ballbinge lette materialer gjør det enkelt å flytte rundt. Der moderne design og de rolige fargene gjør at et Misioo ballbinge passer inn i hele hjemmet. Missio ballbinge er produsert i mykt naturskum som gjør det mykt for barnet å sitte i. Naturskummet i et Misioo ballbinge er av god kvalitet, og det vil derfor ikke endre form ved bruk.

ballbinge for baby

Et ballbinge kan brukes av barn i alle aldre fordi det har så mange forskjellige funksjoner. Derfor kan du også bruke et ballbinge til babyen din, for å stimulere babyens motorikk og sanser helt fra starten. Et ballbinge kan brukes til baby ved å la baby ligge i de mange ballene slik at babyen kan sanse dem. Fordi en ballbinge baby er bra, er den også en virkelig god dåpsgave som vil bringe glede i mange år.

Baller til ballbinge

Når du gir barnet ditt et ballbinge vil det ofte følge med baller, og et ballbinge er ikke mye verdt uten at det er fylt med baller. De fargerike ballene til ballbinge er laget av myk plast som gjør at barnet ikke kan ta skade av dem.

Baller til ballbinge kommer i mange forskjellige farger, så du kan enkelt velge noen baller som passer inn i innredningen i hjemmet, eller du kan velge baller i de fargene som barnet ditt absolutt elsker. Blir du lei av fargene på ballene, kan du alltids kjøpe flere baller eller nye baller til ballbinge i noen andre farger.

Tilbud om ballbinge

Hos Little Happy finner du et bredt utvalg av ballbinge, som er både billige og virkelig gode tilbud. Som medlem av Lille Glad er det alltid tilbud på ballbinge og tilbud på ball til ballbinge. Finn ditt barns nye favorittleke ved å velge et ballbinge på denne siden i dag.

Kidkii ballbinge

Når Kidkii lager ballbinge sine, er det for å lage et ballbinge som ikke bare er vakkert, men også ikke giftig. Skummet i et Kidkii ballbinge er plantebasert slik at barnet ditt ikke utsettes for farlige kjemikalier gjennom skummet. Skummet i et ballbinge fra Kidkii er laget av mais og er derfor biologisk nedbrytbart og STSC matnivåsertifisert.

Et Kidkii ballbinge er laget av OEKO-TEX sertifiserte materialer, slik at du helt unngår å utsette barnet ditt for noen form for skadelige kjemikalier når barnet ditt skal leke i ballbinge sitt. Når du kjøper et Kidkii ballbinge følger det med ca 200 baller som alle er laget av LDPE plast som er CE godkjent.

Stort utvalg av ballbinge

På denne siden finner du et stort utvalg av ballbinge, fra de mest kjente merkene for barn. Du finner et bredt utvalg av både Misioo og Kidkii ballbinge, i mange flotte farger og fasonger. Det vil ikke være vanskelig å finne det beste ballbinge for barnet ditt som barnet ditt virkelig vil like.

Kjemikaliefritt ballbinge

ballbinge du finner på denne siden er helt fri for farlige kjemikalier. Derfor kan du trygt la barnet ditt leke i en av ballbinge som du kan kjøpe hos Little Happy. Skummet i kulebassengene er laget av naturmaterialer, mens trekket er OEKO-TEX sertifisert. Når barnet ditt leker i et av ballbinge du finner på denne siden, kan du være helt sikker på at barnet ditt ikke blir utsatt for helseskadelige stoffer.

Et ballbinge som passer inn i ethvert hjem

Et ballbinge finnes i så mange vakre farger at det ikke vil være vanskelig å finne et som passer perfekt inn i hjemmet ditt. ballbinge holdes i rolige og dempede farger, så de vil ikke ta fokus fra resten av boligens innredning.

Samtidig kan du lage akkurat den fargekombinasjonen med baller til ballbinge som du liker best. Derfor vil et ballbinge passe veldig godt inn i akkurat ditt hjem.

Små og store ballbinge

ballbinge finnes både i ulike former og i ulike størrelser. Skal du kjøpe et ballbinge til baby, kan du velge et lite ballbinge slik at det ikke blir for rotete for ditt lille barn. Har du flere barn, eller barnet ditt ikke er baby lenger, kan du med fordel kjøpe et stort ballbinge som barnet virkelig kan boltre seg i.

ballbinge i mange farger

Det er et ballbinge for alle, og det er blant annet fordi de finnes i så mange vakre farger. På denne siden finner du både et grått ballbinge, som er veldig kjønnsnøytralt og derfor lett kan arves fra barn til barn. Du finner også et rosa ballbinge, som er perfekt for den lille jenta. På samme måte er det også blå ballbinge som småguttene vil elske.

Fordeler med et ballbinge

Når barn leker i ballbinge er det fullt fokus på både sansene og motorikken. Det er så mange fordeler med et ballbinge at det nesten er uunnværlig for de minste. Et ballbinge kan være beroligende for barn i alle aldre fordi det føles så deilig for barnet å være omgitt av de mange myke og lette plastkulene.

Et ballbinge vil være spennende for barnet i mange år fordi barnet stadig kan leke nye spill i ballbinge. Barnet kan utvikle seg så mye i et ballbinge fordi det er fullt av muligheter. Når barnet er ganske lite kan barnet lære mye om kroppen sin, ved å ligge i de mange ballene. Senere kan barnet lære mye om kroppskoordinasjonen når ballene skal kastes og gripes.

Hvilken størrelse ballbinge?

Størrelsen på et ballbinge avhenger mye av hvilket merke du velger å kjøpe ballbinge ditt fra, da det er forskjell på størrelsene. De helt små ballbinge måler 90x30 cm, og akkurat denne størrelsen er veldig bra for de små barna, fordi de lettere kommer seg ut av ballbinge på egenhånd.

Har du flere barn, eller ønsker å kunne være med i ballbinge når barnet leker, er det lurt å velge et av de større ballbinge slik at det er plass til alle. Hvis du har flere små barn, vil de elske å leke i ballbinge sammen. Samtidig kan det også være trygt for deg som forelder at du kan være i ballbinge med barnet når han eller hun er ganske liten.

Hvordan bruke et ballbinge

Når barnet ditt er ganske lite, kan du legge barnet i ballene i ballbinge og la barnet gjøre bevegelser som et barn ofte ville gjort når barnet er i vann. Det hjelper barnet å lære å bevege kroppen sin og bli bevisst på de ulike kroppsdelene.

Når barn ligger i et ballbinge, vil det være beroligende for dem å være omgitt av de mange plastkulene. Mange barn vil de første mange årene av livet kunne bruke ballbinge til å slappe av i, ved å bare ligge i ballene.

Når barnet begynner å få interesse for å reise seg fra ting, er et ballbinge et veldig bra sted å starte. I ballbinge kan barnet trygt reise seg fra de myke kantene og falle tilbake i de mange ballene.

Når barnet ditt begynner å være interessert i å gripe ballene, vil barnets hånd-øye-koordinasjon også utvikle seg. Samtidig vil barnets motoriske ferdigheter utvikle seg fordi barnet må lære seg å holde på ballene.

Hvilken alder for ballbinge

Et ballbinge kan brukes av barn i alle aldre, det viktigste er bare at barnet ditt synes det er gøy å leke i. Derfor kan du bruke et ballbinge fra barnet er bare noen måneder gammelt, så lenge det er er en voksen tilstede. Det er faktisk mange fordeler med å la din 2-3 måneder gamle baby leke i et ballbinge.

Det er ofte en god rettesnor at du kan bruke ballbinget når barnet ditt kan sitte selv. Da er du sikker på at barnet sitter godt i ballbinget sitt, mens barnet kan utforske de mange ballene med hendene. men du kan enkelt bruke ballbinget før, så lenge du holder et øye med barnet ditt.

Hvor mange baller for ballbinge

Når du kjøper et ballbinge vil det ofte følge med baller. Det vil ofte være mellom 150 og 200 baller, men dette avhenger av størrelsen på ballbinget. Kjøper du et stort ballbinge kan du kjøpe ekstra baller til ballbinget. Jo eldre barnet er, jo flere baller kan du også få i ballbinget.

Rengjøring av ballbinge

Hvis uhellet skulle være ute i ballbinget ditt, er det flere ting du kan gjøre for å rengjøre ballbinget. Hvis barnet søler noe på ballene i ballbinget, kan du enkelt skylle ballene så de raskt blir rene igjen. Har du badekar kan du eventuelt kaste alle kulene i badekaret i litt såpevann, så er du sikker på at alle kulene blir rene.

Hvis du søler på dekselet, kan du enkelt ta det ut av ballbinget. Dekselet til kulebassenget kan vaskes i vaskemaskin på lav temperatur slik at det ikke krymper men fortsatt holder seg rent. Du kan enkelt sette trekket på kulebassenget igjen når det er vasket. Hvis uhellet skulle være ute, kan du også legge skummet i litt vann, for å få renset dette også.

Fremhevet akkurat nå