Skap plass for rolige aktiviteter og avslapning, med barnesofa på barnerommet. Med en barnesofa på barnerommet oppfordrer du barnet ditt til rolige stunder, noe som kan være veldig hyggelig i en ellers travel hverdag. Med en barnesofa oppnår barnet ditt den beste komforten, og derfor er de fleste barn også veldig glade i å ha en barnesofa.
Spar 36%
Normalpris 2,464kr
Medlemspris 1,253kr
Listepris 1,971kr
Spar 30%
Normalpris 3,243kr
Medlemspris 1,818kr
Listepris 2,595kr
Spar 30%
Normalpris 3,444kr
Medlemspris 1,929kr
Listepris 2,755kr
Spar 30%
Normalpris 2,990kr
Medlemspris 1,675kr
Listepris 2,392kr
Spar 30%
Normalpris 2,990kr
Medlemspris 1,675kr
Listepris 2,392kr
Spar 30%
Normalpris 3,444kr
Medlemspris 1,929kr
Listepris 2,755kr
Spar 30%
Normalpris 2,990kr
Medlemspris 1,675kr
Listepris 2,392kr
Spar 30%
Normalpris 2,990kr
Medlemspris 1,675kr
Listepris 2,392kr
Shows 1 out 8 of 8 (1 pages)

Derfor bør du kjøpe en barnesofa

Barnesofaen er et genialt møbel for barnefamilien. De er designet for barn og sikrer dermed optimal sitte- og liggekomfort for barnet. Barnet ditt kan ha mye krutt i ryggen, men det betyr ikke at barnet ikke trenger å slappe av. Derfor gir det god mening at barnet får en god mulighet til å slappe av – for eksempel i et mykt møbel hvor barnet kan sitte eller ligge komfortabelt.

En sofa for barn er ideell for barnerommet. Du kan med fordel velge en barnesofa som minner om den i stua, da barn ofte speiler seg i foreldrene – barna kan ofte se foreldrene slappe av i sofaen, og vil derfor raskt finne ut at han eller hun også kan slappe av i sin egen sofa. Her er det tid for en stille stund, hvor det kan være enten ren avslapning eller en stille og rolig aktivitet under behagelige sitteforhold.

Optimal sittekomfort for barnet

En mini sofa for barnet er laget for å passe barn. Dette sikrer at barnet ditt sitter så godt som mulig når du velger å gi ham/henne en barnesofa. I tillegg til å kunne sitte komfortabelt og slappe av, vil barnet garantert også synes det er veldig gøy å kunne ha sin helt egen versjon av en sofa, som i tillegg også er en liten versjon av sofaen foreldrene bruker i stue. En sofa som passer barnestørrelsen vil også gjøre det lettere for barnet å finne den optimale sittekomforten, i motsetning til en stor sofa.

Sofabarn vil elske å bruke sin helt egen barnesofa når det er filmtid, og filmer må sees med hele familien. De fleste barnesofaer er enkle å flytte rundt på, og dermed kan sofaen flyttes inn i stua, slik at barnet kan sitte i sin elskede sofa når det er på film med familien. Ved å ha en sofa som er enkel å flytte rundt på, vil barnet også enkelt kunne flytte den rundt på barnerommet, avhengig av barnets behov.

Koselige stunder med sofa for barn

Barnesofaen er også ideell når du leser en bok sammen eller når barnet vil se i en bok. Å vite at barnet skal sitte i optimal komfort og komfort, vil også skape mer tålmodighet til å sitte stille over en lengre periode, og dermed vil det være mulig å skape flere rolige stunder med barnet.

Barnet kan enkelt ha det koselig for seg selv eller med foreldrene i barnesofaen, men barnet kan også enkelt invitere alle bamsene på te eller en koselig filmkveld. En sofa for barn er ideell for å skape fantastiske barndomsminner, enten det er alene, med foreldrene eller med bamser – her vil hvert koselig øyeblikk bli minneverdig.

En barnesofa kan enkelt inngå i innredningen

En liten sofa for barn er ikke vanskelig å passe sammen med de andre elementene som finnes på barnerommet. Du kan finne akkurat den barnesofaen som passer til innredningen – enten den er moderne eller mer rustikk. De mange forskjellige barnesofaene finnes i både moderne og nordisk design, men du finner også barnesofaer i retrodesign som vil minne deg som forelder om din egen barndom. På den måten kan du finne akkurat den barnesofaen som passer til innredningen din.

Mange forskjellige alternativer

Barnesofaer finnes både i moderne design, og i de mer retro og gammeldagse designene, og dette åpner for en rekke muligheter. Her kan du la barnesofaen være en del av innredningen, og for eksempel lage en koselig kosekrok på barnerommet, hvor barnet ditt kan slappe av og ha det gøy, noe barnet helt sikkert vil elske. Du kan også bruke en barnesofa til et unikt preg hjemme eller på barnerommet for å skape en barnevennlig atmosfære i rommet den er plassert i. På denne måten vil også andre barn føle seg velkommen når de kommer på besøk.

De søte barnesofaene trenger ikke virke helt fremmede, for de fleste av de mange søte barnesofaene ser ofte ut som mindre utgaver av møblene som du allerede har i hjemmet. Dermed kan en barnesofa gi et søtt og unikt uttrykk til stuen, eller skape en rød tråd i hjemmet, ved å ha en barnesofa på barnerommet, som minner om den du har i stua. Dette vil ha en positiv effekt på innredningen.

Et sted hvor barnet kan være seg selv

Ved å ha en barnesofa i hjemmet sørger du for at barnet ditt alltid har et behagelig sted å sitte, hvor det kan være seg selv og slappe av. Når du skal innrede et barnerom er det viktig å skape rom for moro og lek, men spesielt også for avslapning. På denne måten vil rommet være innbydende til både lek, men også avslapning. Når det er venner på besøk vil de få tilbud om både lek, men også et sted å slappe av, og på denne måten kan det åpnes opp for både aktivitetsleker men også stille og rolige leker. Det vil kun være fantasien som setter grenser for spillene.

Dermed kan du skape en koselig og avslappet atmosfære på barnerommet, ved å bruke en barnesofa til barnet. Etter en lang dag i barnehage eller skole vil barnet, med barnesofa, nå få mulighet til optimal avslapning, uten at barnet tvinges til å være sosialt med familien dersom det trengs ro. Det vil absolutt være en fordel for barnet, å oppnå optimal avslapning på hverdager, så vel som i helgene.

Hvilken barnesofa bør jeg velge?

Når det gjelder å velge hvilken barnesofa som skal passe inn i hjemmet ditt, avhenger det mye av dine behov. Dette kommer av at barnesofaene er skapt for komfort og avslapning for barnet, og dermed blir det fint for barnet uansett hvilken som velges. Ved valg kommer det også an på hvor i hjemmet denne barnesofaen skal brukes.

En barnesofa på barnerommet

Skal sofaen brukes på barnerommet kan du med fordel velge en sofa som er lett i uttrykket og i en farge som barnet liker. Når det gjelder barnerommet, hvor det også skal være plass til lek, kan du med fordel velge en utfellbar sofa for barn. Her skal det lages et sted hvor barnet kan leke på et behagelig underlag, og samtidig sitte godt og behagelig – et multifunksjonelt møbel er alltid bra, da det åpner for ulike aktiviteter.

Er det en utfellbar sofa du ønsker, kan du med fordel velge en city KlipKlap barnesofa, hvor det finnes et bredt utvalg av ulike barnesofaer. Disse barnesofaene kan slås ut til et sengelignende møbel, hvor barnet kan legge seg ned og slappe av, og slås sammen igjen slik at det blir en barnesofa i vanlig størrelse. Med dette blir det både et større mykt sted å slappe av, og når det er brettet blir det mer gulvplass for lek.

En slitesterk barnesofa fra by KlipKlap

En by KlipKlap barnesofa er laget av gode materialer. Den er laget av OEKO-TEX-sertifiserte materialer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt blir utsatt for farlige kjemikalier. Med dette materialet kan du glede deg over at alle ledd i produksjonen har vært skånsomme for miljøet, og dermed støttes også den grønne utviklingen.

Disse materialene er også slitesterke, og er dermed ideelle for barns bruk. De robuste materialene gjør at en city KlipKlap barnesofa lett tåler at et barn leker vilt på den – noe som også gjør sofaen enkel å holde ren og ryddig. Sofaen er skapt for begge; både vill lek og avslapning.

En barnesofa i stuen

Er det derimot en barnesofa til stuen, kan du velge en som passer til sofaen du allerede har. Det kan f.eks. være en sofa i en fin grå farge, hvis din vanlige sofa også er grå, og på denne måten skapes det en fin og rød tråd i stua, og det moderne uttrykket i innredningen støttes. Her kan barnet sitte i sin egen sofa når du holder filmkveld for hele familien, og du vil kunne se hvordan barnet ser opp til foreldrene på den store sofaen.

By KlipKlaps barnesofaer finnes også i mange forskjellige farger, og dermed kan du sannsynligvis finne en som matcher fargene i stuen, og dermed skape den røde tråden. De er også laget i et enkelt, men moderne og stilig, design, slik at de lett vil passe inn og gi et personlig preg til stuen. Med en barnesofa i stua skapes en invitasjon til barn og lek, og vil gjøre hjemmet mer nært og personlig.

Skap trygghet og klarhet for barnet

For barn kan det fort bli uhåndterlig å måtte bruke de store møblene, og det kan også være farlig for barnet å krype rundt alene, og dermed blir det bedre og tryggere med et barnemøbel. Barna vil synes det er mer behagelig å ha møbler for sin størrelse, da det også vil virke mer håndterlig for dem. Det vil også være mer behagelig for barnet å sitte på et møbel som er laget for dem og deres størrelse.

Fremhevet akkurat nå