Vil du ha barnet ditt på kjøkkenet? Så sørg for at sikkerheten er i orden, ved å bruke barnekniver. Barnekniver er små kniver som barnet kan skjære både frukt og grønt med, men de er ikke skarpe nok til å kunne skjære i fingrene. Barnet ditt vil elske å få være på kjøkkenet, så det er lurt å kjøpe barnekniver.
Spar 30%
Normalpris 361kr
Medlemspris 202kr
Listepris 289kr
Spar 54%
Normalpris 270kr
Medlemspris 100kr
Listepris 216kr
Spar 54%
Normalpris 270kr
Medlemspris 100kr
Listepris 216kr
Spar 30%
Normalpris 361kr
Medlemspris 202kr
Listepris 289kr
Spar 30%
Normalpris 361kr
Medlemspris 202kr
Listepris 289kr
Shows 1 out 5 of 5 (1 pages)

Barnekniv

Det er ikke mange ting som gir mer kvalitetstid enn når du har barna på kjøkkenet. Men på kjøkkenet er det også mange redskaper som kan være farlige for de små barna å betjene. Derfor er det lurt å ha litt kjøkkenutstyr som kan brukes av barn. På den måten kan barnet ditt hjelpe til med å lage maten uten begrensninger.

Ta vare på barnet ditt på kjøkkenet

Når du skal ta med barna dine inn på kjøkkenet er det viktig at de ikke får en gammel sløv kniv som har ligget gjemt i skuffen i mange år. Du kan ikke alltid være helt sikker på at den gamle kniven nå også er 100 % sløv.

Hvis den gamle kniven ikke er sløv, kan det gå fryktelig galt for barnet på kjøkkenet. Velg heller en barnekniv når barnet ditt skal på kjøkkenet, så er du sikker på å unngå de verste ulykkene.

Velg riktig barnekniv

Det er veldig forskjellig hvilken barnekniv som passer akkurat ditt barn. Det kommer mye an på om barnet ditt har vært mye på kjøkkenet så langt, eller om det er noe helt nytt. I tillegg må barnekniven også vokse med barnet, ettersom motet ditt vokser og selvtilliten til barnet ditt på kjøkkenet.

Derfor trenger du en barnekniv

Det smarte med barnekniver er at de kan gjøre det samme som ekte voksenkniver, men det er en ekstra trygghet med dem. De kan skjære gulrøtter over, men ikke fingre. Videre har barnekniven en avrundet tupp, slik at du ikke kan stikke deg selv eller andre med tuppen av kniven.

Samtidig har barneknivene et godt håndtak slik at kniven ikke glir for barnet og den er god å holde i, for de små barnehendene. Selv om barneknivene er veldig trygge, er det viktig å huske at barneknivene er et kjøkkenredskap, og ikke et leketøy.

En kniv laget for barn

Barneknivene er spesialdesignet for barn, og produsentene er ekstremt grundige når det kommer til kjøkkenutstyr til barn. De mest populære barneknivene er fra Kinderkitchen, som er ekstremt praktiske fordi de kan settes i oppvaskmaskinen, så de er raskt klare til å tilberede neste måltid.

Du kan trygt la barnet bruke en barnekniv

Barneknivene fra Kinderkitchen inneholder ingen hormonforstyrrende stoffer, og de er fri for BPA, ftalater og PCV. Derfor kan du trygt la barnet ditt bruke Kinderkitchen barnekniver, og du kan trygt la disse barneknivene komme i kontakt med maten du skal spise.

Barna kan enkelt kutte både grønnsaker og frukt uten å skjære seg i de små fine fingrene.

En barnekniv som snakker til barnet

De søte barneknivene fra Kinderkitchen er designet slik at de ser ut som en søt miniatyrversjon av kjøkkenutstyret som foreldrene bruker. Barneknivene fra Kinderkitchen kan gjøre det morsomt for barna å være på kjøkkenet, fordi de er morsomme og fargerike.

Med disse barneknivene kan barna få en ekstra lyst til å være med på matlagingen, fordi de stolt kan vise frem tingene de har kuttet, mens matlagingen har vært en lek, med de morsomme barneknivene med dyremotiv.

Barnekniven fra Kinderkitchen er formet som en hund, hvor hundens tenner er knivens tenner, på den måten vil barna kunne ha det mye moro med å skjære med den.

De søte barneknivene fra Kinderkitchen er helt perfekte hvis du ønsker å involvere barnet ditt i matlagingen, og samtidig lære det om bruk av kjøkkenutstyr, uten at du trenger å bekymre deg for eventuelle ulykker.

Unngå ulykker på kjøkkenet med en barnekniv

Barneknivene fra Kinderkitchen er utformet på en slik måte at barnet rett og slett ikke kan ta skade og du kan derfor ta barnet ditt med inn på kjøkkenet med ro i sinnet. Mange barn vil også synes det er noe morsommere å spise måltidet og spise opp hvis de selv har vært med på å lage mat. I tillegg får du mye kvalitetstid på kjøkkenet, da mat ofte er noe som kan samle hele familien.

Kniver for barn

Når barnet ditt skal på kjøkkenet er det lurt å velge kniver til barn, så unngår du de verste ulykkene på kjøkkenet. Med kniver til barn kan du trygt la barnet skjære i grønnsaker eller frukt, for de smarte knivene kan enkelt skjære i både frukt og grønnsaker. Samtidig er kniver for barn ikke skarpe nok til å kutte barnets fingre, og derfor kan du trygt la barnet hjelpe til på kjøkkenet.

Barnekniver hos Little Happy

Hos Little Happy finner du et utvalg barnekniver i de søteste designene og med de vakreste fargene. Det er ingen tvil om at barnet ditt vil elske en av barneknivene som du finner her på siden. Barneknivene finnes i sort, oransje, grønn, blå, lilla og rød.

Samtidig kan barneknivene kjøpes i sett à 2 stk, eller enkeltvis. Barneknivene fås både med og uten stift, så barnet ditt får ingen begrensninger på kjøkkenet. Finn barnets barnekniv hos Little Happy og spar hele 40-54%.

Fremhevet akkurat nå