Barn elsker musikk! Derfor er et flott leketøy for barn også et piano slik at barnet kan utforske musikken. Et piano for barn finnes i flere varianter, du finner dem både i plast for de aller minste barna, eller et piano for barn som minner mer om et ekte piano. Det er ingen tvil om at barnet ditt vil ha glede av det veldig lenge.
Spar 20%
Normalpris 542kr
Medlemspris 347kr
Listepris 434kr
Spar 35%
Normalpris 544kr
Medlemspris 283kr
Listepris 435kr
Spar 32%
Normalpris 2,357kr
Medlemspris 1,276kr
Listepris 1,886kr
Spar 37%
Normalpris 1,179kr
Medlemspris 590kr
Listepris 943kr
Spar 33%
Normalpris 1,088kr
Medlemspris 585kr
Listepris 870kr
Spar 34%
Normalpris 1,269kr
Medlemspris 670kr
Listepris 1,015kr
Shows 1 out 6 of 6 (1 pages)

Piano for barn

For både voksne og barn kan musikk fungere som et tilleggsspråk. Musikk kan få oss til å tolke ulike stemninger og nye følelser. Dette sees spesielt når musikk brukes i filmer, der den hjelper oss å forstå stemningene. Når det kommer til musikk er det den eneste måten hele verden kan kommunisere sammen og derfor er musikk også veldig bra for å skape fellesskap.

Barn helt ned til nyfødte har forståelse for musikk fordi de kan bli fanget opp i den. Svært små barn elsker å høre på musikk mens de beveger seg. Allerede før barn er i stand til å kommunisere ved å snakke, kan de kommunisere gjennom musikk med kroppen og barnets bevegelser.

Musikk er bra for mange ting, fordi det skaper noen helt unike fellesskap, og en helt spesiell måte å kommunisere mellom mennesker. Samtidig er musikk også med på å styrke barns læringsevne.

Hvorfor er musikk bra for barn?

Når barn hører musikk, utvikles fantasien fordi barna kan lage både små bilder og fantasifulle historier når de hører tekst og melodi i musikken. Eksperter sier at barn som hører på mye musikk har lettere for å lære å snakke og forstå. Dette sies fordi rytmene til musikken snakker direkte til venstre hjernehalvdel.

Fordi de små melodiene snakker til høyre hjernehalvdel, aktiveres begge hjernehalvdelene når barn hører musikk. Med musikk kan du lære barnet ditt å forstå ulike stemninger, noe som vil komme barna til gode gjennom hele livet. Barn kan lære mye om seg selv når de hører musikk, fordi de kommer i kontakt med seg selv på en helt spesiell måte.

Når barnet er en del av de helt unike fellesskapene musikk kan invitere til, vil ditt barns sosiale ferdigheter styrkes. Mange barn kjenner til pianoet, og derfor er et piano et virkelig godt sted å starte når barnets musikalske interesse skal vekkes.

Hva kan barnet gjøre med et piano for barn?

Med et piano for barn får barnet ditt rikelig anledning til å lage musikk. Med pianoet har man også muligheten til å lage musikk sammen i hele familien, og dermed ha det veldig gøy sammen, fordi musikk knytter mennesker sammen på en helt spesiell måte. Du kan allerede fra babyen din er nyfødt begynne å synge for babyen din, du vil raskt se hvordan babyen blir fanget opp i de små tonene.

Sang er ofte med på å roe de fleste barn. I tillegg er musikk helt fantastisk for å få barnas fantasi til å fly derfra, og dermed utvikles barnets kreative tenkning. Ikke forvent at så snart barnet ditt får et barnepiano, vil det høres bra ut. Men jo raskere du introduserer barnet ditt for musikk og instrumenter, jo større er sjansen for at det låter bra fortere når barnet setter seg ned for å spille et instrument.

Når barnet har et instrument, kan du gjøre deg klar til å gå på mange konserter hjemme i stua, hvor barnet vil elske å fremføre det ene showet etter det andre. Når konserten er over kan de gi barnet den største applausen, og da vil du se hvordan barnets øyne stråler og dermed er du med på å styrke barnets selvfølelse og vekke en musikalsk interesse allerede tidlig i barnets liv.

Fremhevet akkurat nå