261kr
Medlemspris
508kr
Normalpris
Listepris: 406kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Filibabba
Artikkelnummer: SCFI5850
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
  • Email

    kundeservice@littlehappy.no

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt oss

Aktivitetsleke, musikkvekkerklokke med blader - Dark Mint

En aktivitetsleke er en leke hvor du kan få den til å si lyder, trykke på knapper eller åpne og lukke noe. Denne typen leketøy kan være avstressende, beroligende og veldig underholdende. Aktivitetslekene fra Filiabbba er av god kvalitet og bærekraftige. Aktivitetsleken er produsert i 100 % økologisk bomull. Filibabba er flinke til å bruke unike farger som skinner igjennom uten å virke forstyrrende eller urovekkende. Aktivitetsleken passer derfor til alle rom.


Spesifikasjoner:

- Farge: mørk mynte

- Materiale: 100% økologisk bomull

- Fyll: polyester og musikkboks

- Mål: 20x12x1

- Vaskeanvisning: rengjør med en fuktig klut

- Vekt: 130 gram

Konsentrasjon og latter med aktivitetsleker

Aktivitetsleker har mange fordeler. Det stimulerer barnets sanser og utvikler barnets finmotorikk. Mennesker er skapt for å leke, selv fra fødselen. Derfor er det viktig at barn har noen leker som utvikler barnet. Barn liker leker med lyder, bevegelser og noe med farger. Lyden og fargene tiltrekker seg barnets oppmerksomhet. Barn liker også å ta tak i ting, og det er god trening for dem å lære å løfte leker selv. Aktivitetsleken fra Filibba har mange gode egenskaper og kan brukes i mange år.

Leker med musikk

Denne aktivitetsleken fra Filibabba har mange små funksjoner. De små bladene er myke og fine å ta på, og har en fin knitrende lyd som den lille vil elske. Det lille eikenøtten har en bjelle inni, som gir en fin lyd når den ristes. Med et enkelt trekk i snoren på det rosa firkløveret spilles den tradisjonelle vuggesangen. Det tiltrekker seg barnets oppmerksomhet, men har også en beroligende effekt på den lille. Denne aktivitetsleken kan brukes med noen av Filibabbas andre produkter som aktivitetsstativet deres, over stellebordet.


Aktivitetsleken er en god leke da den stimulerer barnets syn og hørsel og har en vekt som barnet kan løfte selv.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image