57kr
Medlemspris
724kr
Normalpris
Listepris: 579kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke HappyFamily
Artikkelnummer: HAHA2243
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Dagen barnet ditt blir født er uten tvil en av de største dagene i livet ditt, og det er definitivt en dag du ofte vil se tilbake på med et smil om munnen. Du er nå i ferd med å tre inn i dine nye roller, og dagen den lille kom til verden blir mer og mer nostalgisk for deg å tenke på.

Over tid vil barnet ditt vokse opp, fortere enn du klarer å henge med, og da er det gøy å ha et minne om hvor lite barnet ditt har vært. Med en personlig fødselsplakat vil minnene fra dagen babyen din ble født vare.

Fødselsplakatene er en vakker og unik påminnelse om hvor lite barnet ditt har vært, og fødselsplakaten vil bringe deg tilbake til dagen da du hadde ditt lille barn i armene dine for første gang.

Med de fineste fødselsplakater vil dere alltid ha et minne fra den første dagen dere møtte hverandre. Fødselsplakaterne er et tidløst kunstverk som vil være så vakkert på veggen i hjemmet ditt, og alltid bringe glade minner fra da barnet ditt var lite.

Fødselsplakaterne har tatt Norge med storm. De unike fødselsplakater har blitt så populære at de kan finnes i nesten alle moderne hjem. De har et vakkert og enkelt design, så de vil passe godt inn i resten av innredningen.

De fine plakaten kan henges på barnerommet eller i husets andre rom, og kan enkelt henges alene. Du vil imidlertid gi fødselsplakaten et enda mer eksklusivt uttrykk hvis du legger en fin ramme på den og henger den på veggen.

De populære fødselsplakater er en perfekt gave til familien som har fått litt nytt. Gi fødselsplakaten i barselgave, det er en personlig gave som uten tvil vil bringe glede og varme, i den allerede følelsesladede tiden.

Fødselsplakaten er også en perfekt dåpsgave som kan bringe glede i mange år, da fødselen av ens barn er et minne man alltid vil se tilbake på. Du kan også velge å gi en fødselsplakat til besteforeldrene slik at de alltid kan huske hvor små og søte barnebarna deres var da de ble født.

De fine fødselsplakater passer perfekt inn i et moderne norsk hjem. Det stilige designet gjør at de ikke vil ta oppmerksomhet fra resten av interiøret, samtidig som fødselsplakaterne bringer personlighet til hjemmet. Med en fødselsplakat på veggen har du en unik plakat som vil minne deg om da du ble forelder hver gang du ser på den.

På fødselsplakaten kan du legge til informasjon om hvor langt babyen din var ved fødselen, mens du kan legge til babyens vekt. Samtidig vil ditt barns fulle navn også stå på plakaten og det vil også være ditt barns bursdagsdato.

Med all denne informasjonen samlet på én plakat kan du enkelt fortelle babyen din om fødselen og hvor liten babyen din har vært, ved å se på plakaten. En fødselsplakat vil føre til mange gode samtaler med både barnet ditt, men også venner og bekjente, for den vil alltid minne folk på at et lite barn er født.

De fine fødselsplakater kommer i A3-størrelse, og trykkes på plakatpapir. Samtidig kan du få de fine fødselsplakater i forskjellige milde farger, slik at du enkelt kan lage en plakat som passer perfekt inn i hjemmet ditt og gjøre den så personlig som mulig.

En personlig fødselsplakat

Med denne fødselsplakat får du ikke bare en helt vanlig fødselsplakat, denne fødselsplakat er full av personlighet. Fødselsplakaten vil minne deg om dagen den lille kom til verden, for fødselsplakaten er fylt med all informasjonen som var den dagen.

Med informasjonen om den lilles første levedag kan du alltid huske dagen da familien din ble beriket med en liten gullklump.

Fødselsplakat med søte detaljer

På denne fødselsplakat finner du så mange fine detaljer at du vil elske å se på den hver dag. Fødselsplakaten har et unikt design med en søt baby og en diskret bakgrunn, samtidig som du har mulighet til å legge til detaljer om babyen din. På den måten får du den søteste fødselsplakat, fylt med personlighet som vil få frem et smil hver dag.

Skap personlighet i hjemmet med en fødselsplakat

Det er ikke noe mer personlig enn når menneskene som bor i hjemmet også blir en del av innredningen. Vi gjør ofte dette i form av bilder av familiemedlemmer, eller hjemmelagde kunstverk, men det kan faktisk gjøres på andre måter også. Med en fødselsplakat i hjemmet kan du skape personlighet, samtidig som du har et unikt og tidløst uttrykk.

Med en fødselsplakat er familiens barn representert på veggen, på en måte som ikke tar for mye fokus fra resten av hjemmets innredning, men rett og slett bidrar med litt personlighet til hjemmet.

En plakat fylt med minner

De søte fødselsplakater er fylt med gode minner, for det er ingen dag større for foreldrene enn dagen det lille barnet ble født. Derfor er det også gøy for mange foreldre å ha en plakat som minner dem om dagen de trådte inn i sine nye roller som foreldre til den lille nye.

Fødselsplakaten inneholder minner fra dagen babyen ble født, ved å inneholde informasjon om dato og størrelse på babyen.

Fødselsplakat med babyens informasjon

Med denne fødselsplakat får du en fin fødselsplakat, som inneholder all babyens informasjon. Fødselsplakater har tatt barnefamilier med storm de siste årene, og så å si alle barnefamilier har fødselsplakat et sted i hjemmet.

Det finnes mange varianter av fødselsplakater, og derfor kan du enkelt finne en fødselsplakat som passer din familie. Denne fødselsplakat har et stilig og tidløst utseende, og derfor vil det være fint å ha hengende i mange år.

En unik fødselsplakat

Med en fødselsplakat får du en mer unik fødselsplakat, som med sitt vakre og enkle design vil skille seg ut fra andre fødselsplakater. Fødselsplakaten inneholder den samme informasjonen om babyen din som et fødselstavle ville gjøre. Men med en fødselsplakat får du et tidløst kunstverk som enkelt kan henge i stua uten at det tar for mye fokus. Derfor får du en fødselsplakat som ikke ser ut som et typisk fødselstavle men som rett og slett bidrar med et unikt og elegant design til hjemmet.

Den beste dåpsgaven

Ønsker du å gi en personlig dåpsgave, så er en fødselsplakat en veldig god idé. De søte fødselsplakater er enormt personlige fordi de inneholder detaljer om babyen. Derfor vil det også være en gave som ikke bare er til barnet, men faktisk en dåpsgave til hele familien.

En fødselsplakat vil bringe glede i mange år der familien kan ha den hengende foran. Fødselsplakaten har et tidløst design som gjør at den alltid passer inn i hjemmet.

Lignende produkter
Image
Image