202kr
Medlemspris
361kr
Normalpris
Listepris: 289kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Kinderkitchen
Artikkelnummer: KIKR2382
Lager: På lager
Produktet ovenfor er i ekstern lagring. Du bør derfor forvente levering innen 3-14 virkedager.
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Barnekjøkkenkniv - svart & oransje

barnehageknivsett for barn inneholder 2 kniver, den oransje, uten serrationer og den svarte, med serrations. Knivene tåler ikke å bli slipt, men de tåler oppvaskmaskin. De er både fri for BPA, ftalat og PVC. Knivene måler 17 cm i lengde og anbefales fra 3 år og oppover, men de må ikke brukes uten tilsyn av en voksen. Knivene kan brukes med både venstre og høyre hånd.

Spesifikasjoner:

- Ikke slip

- Tåler vask i oppvaskmaskin

- BPA-, ftalat- og PVC-fri.

- Måler 17 cm

- Anbefalt fra 3 år og oppover

En barnekniv som kan gjøre alt

Barneknivene fra barnehagen er helt perfekte for deg som har et barn som elsker å gi en hjelpende hånd på kjøkkenet. I pakken er det 2 kniver, knivene måler 17 cm og de passer perfekt i barnehånden, en av knivene har takker som gjør den god til blant annet å skjære tomater, og så er det kniven uten takker som kan brukes, for eksempel som en smørkniv.

Knivene er gode og de er skarpe nok til å kunne kutte både harde ingredienser som gulrøtter eller epler, og også mykere ingredienser som bananer eller egg. knivene er imidlertid ikke så skarpe at de vil kunne forårsake stor skade på en finger, derfor må knivene ikke brukes uten tilsyn av en voksen.

Når knivene er brukt og maten er ferdig, kan du trygt sette knivene i oppvaskmaskinen og la dem bli rene på den måten, men knivene må ikke slipes.

Søt design og rolige farger

De søte knivene er ikke bare praktiske men også med et morsomt design som gjør at de ser ut som 2 små hunder, med øyne og snute på bladet og en liten hale i enden av skaftet. I denne 2-pakningen er knivene sorte og oransje, 2 superfine farger som passer inn i de flestes kjøkkenskuffer.

Lignende produkter
Image
Image