36kr
Medlemspris
71kr
Normalpris
Listepris: 57kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Aykasa
Artikkelnummer: AYAY2530
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Aykasa Mini Folding Box, Grå

Du kjenner kanskje til Aykasa foldebokser fra sosiale medier instagram, pinterest eller facebook. Boksene har vært veldig populære de siste årene fordi de kan være vakre og funksjonelle på samme tid. Aykasa Grey-boksene er ikke som de tradisjonelle gjennomsiktige oppbevaringsboksene, som tar opp unødvendig skapplass.

Med Aykasa slipper du å bruke den viktige skapplassen på oppbevaringsbokser. Aykasa Grey er svært nøytral i fargen, noe som gjør at den lett vil passe inn i hjemmet. Fargen Grå er superenkel å mikse og matche med alle de andre fargene Aykasa kommer i. Det som er bra med Aykasa mini er at den kan brukes for alltid og er derfor virkelig et must-have.


Spesifikasjoner:

- Farge: Grå

- Mål: L 27 x B 17 x H 11 cm

- Materiale: Boksene er laget av hardplast

- Sammenleggbar boks

- Stablebar


En sammenleggbar boks for hele hjemmet

Aykasa sammenleggbar boks i størrelsen mini kan brukes i hele hjemmet. Aykasa mini er den perfekte størrelsen for oppbevaring av nips, barnets leker, mat osv. Hvis spisebordet ofte pleier å være samlingspunktet for nips, kan Aykasa hjelpe. Ettersom Aykasa Grey er veldig nøytral vil den lett passe inn for eksempel på spisebordet for oppbevaring av vitaminer, fjernkontrollen m.m.

Aykasa sammenleggbare boks er også god å bruke i kjøleskapet eller bare til mat generelt, i fargen grå vil boksen gli inn i kjøleskapet og gi deg et organisert kjøleskap. Boksene er godkjent for bruk til mat og er derfor veldig smarte for oppbevaring av grønnsaker og for å sikre at de ikke blir borte i kjøleskapet eller masten.


Skap et stilig interiør med Aykasa Grey

Aykasa i fargen Grå er supergod når du ikke vil ha fargerike bokser, som lett kan fange oppmerksomheten om resten av huset er veldig rent med hvite, grå og sorte farger. Siden boksen har en veldig nøytral farge, merker du den ikke i det hele tatt. Den nøytrale fargen gjør det enkelt å matche den med alle andre farger. Fargen Grå er flott til barnerommet og kan oppbevare alt fra barnets perler til murstein.

Lignende produkter
Image
Image