811kr
Medlemspris
1,630kr
Normalpris
Listepris: 1,304kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Filibabba
Artikkelnummer: SCFI2575
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Filibabba Babynest, Kapok - Grå

Siden 2015 har Filibabba igjen og igjen kommet med flere og flere kolleksjoner og produkter som har blitt elsket. Med sin første kolleksjon i 2015 var de det første merket som lanserte et babynest på det danske markedet. Filibabba ønsker å beskytte barn, samtidig som de viser respekt for miljøet. Dermed kan du trygt kjøpe Filibabbas produkter og vite at de går inn for bærekraft.

Spesifikasjoner

- Mål: H: 85 x B: 50 x L: 14 cm

- Materiale: 100% økologisk bomull

- Fylling: Kapok

- Farge: grå

La barnet ditt sove trygt med dette babynest fra Filibabba

Barnet ditt kan sove trygt og godt med dette babynest fra Filibabba! Kapokfiberen, som fyllet i babynest består av, har spesielle termiske egenskaper og har en silkemyk overflate som gjør at barnet ditt kan sove godt og mykt.

Babynest passer perfekt i vuggen, vognen eller sengen. Den egner seg spesielt godt når barnet er veldig lite, og skal ligge mellom mor og far i sengen eller i sofaen. Når den lille ligger i babynest er han/hun omringet av sidene og skaper dermed en trygghet.

På grunn av det smarte alternativet for åpningen i bunnen, kan levetiden til babynest derfor forlenges. Åpningen gir mulighet for lengre liggestilling, noe som vil gjøre at barnet kan bruke den over lengre tid.

Ingen fare med dette babynest - barnet ditt kan sove godt, trygt og trygt

Vil du sørge for at barnet ditt sover trygt og komfortabelt, uten risiko for et usunt sovemiljø? Da er dette babynest perfekt for deg.

Kapoktreet er et tre som vokser i regnskogen, og fra dette kommer fibrene kapok. Det er den letteste fiberen i verden (8 ganger lettere enn bomull!). Fiberen er dekket av et tynt lag voks, som inneholder et stoff som hindrer insekter og andre skadedyr i å angripe treverket – dette er grunnen til at ingen midd kan leve i kapok. Det betyr at den er spesielt egnet for personer som lider av husstøvmiddallergi.

I tillegg er babynest også fri for kjemikalier, blekemidler og andre skadelige stoffer som på sikt kan utvikle allergi. Dermed kan barnet ditt sove trygt og godt i dette babyredet.

Image
Image