1,159kr
Medlemspris
2,174kr
Normalpris
Listepris: 1,739kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Filibabba
Artikkelnummer: SCFI3070
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Filibabba Activity Nest, Grå

Et Filibabba Activity Nest har rørt hjertene til barnefamilier, og det er absolutt ikke uten grunn. Filibabba Activity Nest i Grey er alt du trenger når du har en baby, og litt til. Faktisk er det nesten ikke noe babyutstyr som ikke kan erstattes av et Filibabba Activity Nest i grått. Derfor er det ingen tvil om at det nesten er uunnværlig i en barnefamilie.

Filibabba Activity Nest - Det multifunksjonelle aktivitetsredet i grått

Filibabba Activity Nest har så mange funksjoner at det er det perfekte valget for det nyeste medlemmet av familien. Filibabba Activity Nest vokser med barnet, fordi du kan forvandle det på flere måter, ettersom barnet ditt utvikler seg og behovene endres. Aktivitetsredet Filibabba kan fungere som lekegrind, aktivitetsteppe med aktivitetsstativ, leketeppe og babynest.


Spesifikasjoner:

- Mål: 80x80x60 cm / 120x120 cm

- Materiale: 100% økologisk bomull og 100% polyester

- Lukking: Lærspenne

Filibabba Activity Nest i Grey vokser med barnet

Med Filibabba Activity Nest slipper du å gå ut og kjøpe flere forskjellige produkter til babyen din, for du får alt i ett! Filibabba Aktivitetsrede i grått inneholder mye av det som en barnefamilie trenger i hverdagen.


Et Filibabba Activity Nest har innebygget aktivitetsstativ, som hjelper barnet til å stimulere sansene. Babyen din kan bruke mange timer på å ligge og se opp på alle de fine lekene som du kan henge på aktivitetsstativet. Når babyen din ikke lenger er interessert i aktivitetsstativet, kan den enkelt tas av.


Sidene på et Filibabba aktivitetsrede i grått kan brettes ned, og da blir det et godt og stort leketeppe. Den fine lekematten kan du bruke i mange år, for barnet kan leke alle slags spill på lekematten sin. Når sidene er brettet opp kan du både bruke et Filibabba Activity-rede som lekegrind eller babynest.


Filibabba Aktivitetsrede Grey har mange funksjoner - lekematte, aktivitetsmatte, lekegrind og babynest

Filibabba Aktivitetsrede i grått for alle barn

Et Filibabba Activity Nest i Grå kan enkelt overføres fra barn til barn, fordi det har en så fin og nøytral farge at det kan brukes til både gutter og jenter. Filibabba Activity Nest i Grå passer også veldig godt inn i det moderne hjemmet, hvor det ikke vil ta fokus fra resten av interiøret.


Filibabba Activity Nest er laget av gode materialer, og derfor er det utrolig slitesterkt. Et Filibabba Activity Nest kan vare i mange år, hvor det kan følge barnet ditt. Ønsker du flere barn kan et Filibabba Activity Nest enkelt overføres fra barn til barn.


100 % økologisk produkt for barn

Et Filibabba Activity Nest i Grå er laget av 100 % økologisk bomull, som både er skånsomt mot barnets sensitive hud og miljøet. Filibabba Aktivitetsnest er GOTS-sertifisert, og derfor har den gjennomgått en miljøriktig og skånsom produksjon, helt fra innhøsting til ferdig produkt. Du kan derfor kjøpe et Filibabba Activity Nest i Grå til barnet ditt med trygghet og god samvittighet.

Et babynest for tvillinger

Filibabba Activity Nest kan som sagt også brukes som babynest, fordi det er mykt for barnet å ligge i, samtidig som det har myke kanter og god størrelse. Derfor er et Filibabba Activity-rede også veldig godt å bruke som babynest for tvillinger, slik at de kan ligge sammen og føle seg trygge.

Lignende produkter
Image
Image