252kr
Medlemspris
544kr
Normalpris
Listepris: 435kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Filibabba
Artikkelnummer: SCFI1175
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

LED Hvalen Christian, Lille

Hvalen Christian er en liten LED-lampe som er perfekt for å skape trygghet for den lille når mørket faller på. Hvalen Christian, Lille, er bærekraftig produsert, og derfor kan du gi barnet ditt en Hvalen Christian LED-lampe med god samvittighet. Hvalen Christian i lille er lett for barnet å håndtere, og den kan lyse opp i flere forskjellige farger.

Spesifikasjoner:

- Mål: 9,5x11 cm

- Tid: Lyser i 6-8 timer

- Ladetid: 2 timer (USB)

- Materiale: Miljøvennlig silikon

Gi barnet ditt trygghet med Hvalen Christian

Det er mange barn som er redde for mørket, og derfor kan nattens mørke virke veldig skummelt, spesielt for små barn. Med Hvalen Christian på barnerommet kan barnet ha trygghet, for nattlampen fra Filibabba kan gi rolig lys til barnet ditt, slik at barnet ditt kan sove trygt og godt.

Hvalen Christian kan skifte farge med tilhørende fjernkontroll slik at den matcher stemningen som ønskes på barnets rom. Samtidig kan Hvalen Christian LED-lampen også endre lysstyrke, slik at den best dekker barnets behov for en nattlampe.

Hvalen Christian lille er perfekt for barn

Den lille Hvalen Christian er ikke bare god til å lyse opp barnerommet om natten, den kan også brukes til så mye annet. Barnet ditt kan enkelt ta med seg den lille LED-lampen rundt i hjemmet, for størrelsen passer perfekt til barnets små hender.

Lignende produkter
Image
Image