563kr
Medlemspris
1,176kr
Normalpris
Listepris: 941kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Filibabba
Artikkelnummer: SCFI1299
Lager: På lager
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Filibabba Lekemadrass / Leketeppe, Grå

Filibabba leketeppet er et av de mest populære leketeppet på markedet, og du har garantert sett det før. Et Filibabba leketeppe i grått har et enkelt og moderne design, som i tillegg er tidløst, så det kan brukes i mange år.

Filibabba Lekematte i grått er en rund lekematte som er skikkelig myk for barnet ditt å ligge på. Derfor er en Filibabba lekematte så fantastisk for barnet ditt når barnet skal leke på den. En Filibabba Lekematte i grå er veldig god å bruke under aktivitetsstativet, og senere når barnet skal sitte og leke med lekene sine.

Spesifikasjoner:

- Materiale: 100% økologisk bomull, polyester

- Mål: 90x3 cm

- Farge: Grå

- Vask: dekk til 30 grader i vaskemaskin

Et leketeppe i gode materialer

En Filibabba Lekematte i grått er produsert i GOTS-sertifiserte materialer, og derfor får du en bærekraftig produsert lekematte til barnet ditt. Samtidig får du et leketeppe som er laget i et slitesterkt design, slik at det tåler å brukes hver dag.

Med et Filibabba leketeppe i grått er du med på å beskytte miljøet, fordi du slipper å bytte ut leketeppet ditt, og bidrar dermed ikke til overproduksjon. Samtidig kan du med et Filibabba Leketeppe i grått være helt sikker på at barnet ditt ikke utsettes for farlige kjemikalier.

Filibabba Lekematte i grått er laget av 100% økologisk bomull, med et skumlag av polyester inni. Derfor blir ikke barnet ditt utsatt for noe farlig når barnet leker på Filibabba-leketeppet sitt i grått.

Et leketeppe som kan vaskes

Hvis du har et Filibabba leketeppe i grått, så er det ingen grunn til bekymring. Barnet ditt kan lett søle på lekematten uten at den går i stykker. På et Filibabba leketeppe i grått er det et trekk hvor du finner en liten glidelås på siden.

Denne glidelåsen gjør at du enkelt kan ta av trekket og legge det i vaskemaskinen, hvor det kan vaskes på 30 grader. Etter det er det bare å sette på det tørre trekket igjen, og så er Filibabba Playmat, Grey så god som ny.

Hvordan bruke Filibabba lekematte, grå

Lekteppet er både fint for barnet ditt å ligge på da det er laget av 100 % bomull. Samtidig er det også fint å ha liggende i stua, på barnerommet, eller hvor du ellers vil at det skal ligge. Det hjelper deg å vite nøyaktig hvor barnet ditt er under leken.

De mange timene med lek vil heller ikke slite ut gulvene dine, da lekene hovedsakelig vil ligge på teppet og ikke direkte på gulvet. Siden trekket kan tas av og vaskes, er det også med på å sikre at produktet enkelt kan rengjøres ved uhell. Lekteppet kan også enkelt tørkes av med en våt klut, så slipper du å vaske teppet, og dermed mer slitasje på trekket.

Filibabba Leketeppe i en vakker farge

Grå er en rolig og nøytral farge som er enkel å sette inn i et rom eller stue da den passer inn i de fleste rom i hjemmet ditt. Den er også god å kombinere med fargerike leker da det ikke er en farge som tar mye plass. Blant annet passer den bedre inn enn en rosa eller sennepsfarge. Grå er også super kjønnsnøytral, og kan derfor lett høre hjemme i et rom til din lille jente eller en liten gutt.

Stoffet, som er laget av quiltet stoff i 100 % bomull, er ikke bare supermykt, men ser også supereksklusivt ut på grunn av det quiltede stoffet.

Lignende produkter
Image
Image