360kr
Medlemspris
817kr
Normalpris
Listepris: 653kr

Legg i kurvenVed valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.
Merke Moulin Roty
Artikkelnummer: ROMO1820
Lager: På lager
Produktet ovenfor er i ekstern lagring. Du bør derfor forvente levering innen 3-14 virkedager.
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Aktivitetsstativ fra Moulin Roty i naturen. Det perfekte aktivitetsstativet for baby


Når du blir foreldre til en liten en, vil du uten tvil ønske å finne den leken som passer best for ditt barn. Leken skal alltid passe til barnets utviklingsnivå, og den skal også passe for barnets alder. Et aktivitetsstativ er et superpraktisk tilbehør for svært små barn. Aktivitetsstativet vil ikke bare stimulere barnets sanser, motorikken vil også utvikle seg i takt med barnets interesse for å lære nye ting.


Spørsmålet dukker ofte opp når barnet ditt vil trives best fra et aktivitetsstativ, og dette vil ofte variere. Når barnet ditt er rundt 8-10 uker vil det sakte begynne å bli mer bevisst på omgivelsene, og her vil det være fornuftig å introdusere smårollingen for et aktivitetsstativ for babyer for første gang. Med dette naturlige aktivitetsstativet fra Moulin Roty vil barnet ditt utvide inntrykkene sine ved å fokusere på alle de fine lekene du kan kjøpe og henge på.


Det smarte med aktivitetsstativet fra Moulin Roty er at det kommer uten leker, i diskrete naturfarger, på den måten kan du velge lekene selv og enkelt variere dem, slik at barnet ditt hele tiden kan utvide inntrykkene sine. Samtidig som aktivitetsstativet ikke tar for mye plass i forbindelse med ditt barns inntrykk. Det er en fordel når barnet ditt bare er 8-10 uker gammelt å ikke henge for mange leker på aktivitetsstativet, for barnet kan lett bli overstimulert. Barnet lærer så vidt å være bevisst omgivelsene sine, så det vil alltid være mange inntrykk for det lille barnet.


Det anbefales at du kun bruker aktivitetsstativet i kortere tidsintervaller, samtidig som du holder øye med barnets signaler. Dette kan for eksempel være når barnet begynner å snu hodet vekk fra aktivitetsstativet, eller hvis barnet ditt begynner å legge seg veldig urolig. Du kan legge til flere og flere leker etter hvert som barnets syn utvikler seg, slik at både farger og former blir interessante og virker tydeligere for barnet. Med et aktivitetsstativ i tre kan du alltid legge til flere leker etter hvert som barnet ditt utvikler seg.


Senere vil barnet ditt begynne å strekke seg etter leken, her kan du med fordel legge til noen leker som henger litt lavere, slik at barnet ditt kan utvikle sansene sine ved å ta på de forskjellige tingene. Barnet vil ofte begynne å strekke seg etter lekene på aktivitetsstativet når barnet nærmer seg 3-6 måneder. Disse bevegelsene styrker ikke bare barnets kroppskontroll, men også den motoriske utviklingen og koordineringen av barnets kropp. I denne alderen vil barnet ditt også kunne ligge i lengre perioder og se på Moulin Roty aktivitetsstativet sitt.


Når barnet ditt er rundt 7-8 måneder, er det ikke sikkert at barnet ditt vil legge seg ned og se på aktivitetsstativet for babyer lenger. Barnet ditt vil heller gjøre noe aktivt der og utforske resten av hjemmet.


Barnet ditt vil derfor ha mest glede av aktivitetsstativet sitt når barnet er mellom 2-7 måneder. Det kan imidlertid alltid variere, fordi barn utvikler seg ulikt, og med svært ulik hastighet. Derfor kan du lett oppleve at barnet ditt kan ha glede av aktivitetsstativet i lengre tid, men du kan også oppleve at barnet ditt har glede av det i kortere tid, men slik er det som regel med barn.


Med dette Moulin Roty aktivitetsstativet i naturen er du garantert kvalitet. Aktivitetsstativet er laget av tre, som er både ekstremt slitesterkt og veldig slitesterkt. Aktivitetsstativet fra Moulin Roty kan derfor lett gå i arv i generasjoner, så det kan alltid være en morsom historie og litt nostalgi med når nye små mennesker slutter seg til familien. Moulin Roty aktivitetsstativ for babyer er laget av behandlet bøketre og her ses det i den vakre naturlige fargen som passer inn i ethvert nordisk hjem.


Aktivitetsstativet måler 50x60 cm, og kan derfor brukes lenge.

Lignende produkter
Image
Image