406kr
Medlemspris
471kr
Normalpris
Listepris: 377kr

Legg i kurven



Ved valg av medlemspris velger du medlemskap og betaler kun medlemspriser og får tilgang til alle medlemsfordeler. Prisen for et medlemskap er kun 198 kr. per måned og da har du tilgang til alle våre fordeler.




Merke Lego
Artikkelnummer: LELE8876
Lager: På lager
Produktet ovenfor er i ekstern lagring. Du bør derfor forvente levering innen 3-14 virkedager.
Kan vi hjelpe deg?
Kontakt oss

Hvis barnet ditt har en lidenskap for traktorer og er 8 år eller eldre, vil de nyte godt av det autentiske LEGO® Technic byggesettet - John Deere 9620R 4WD-traktoren (42136).


Denne traktoren med tilhenger ble laget i samarbeid med John Deere og kan skilte med realistiske funksjoner og detaljer, inkludert store hjul, leddstyring og et førerhus med svingbart sete. Konstruksjonen av dette settet er en morsom utfordring som gir mulighet for fantasifull lek. Når det er fullført, kan barnet ditt utforske alle de intrikate funksjonene til modellen. Tilhengeren er i stand til å vippe og transportere tung last med sine terrenghjul og ekstra hengsel på draget, noe som gjør den egnet for kuperte miljøer.


Dette LEGO® Technic-settet fungerer som en utmerket introduksjon til engineering for unge byggere, og gir et innbydende og realistisk teknisk univers.


Med 390 klosser vil det garantert gi timevis med underholdning.


Spesifikasjoner:


9 cm høy, 35 cm lang og 9 cm bred

Lignende produkter
Image
Image