Spar 24%
Normalpris 325kr
Medlemspris 197kr
Listepris 260kr
Spar 45%
Normalpris 542kr
Medlemspris 239kr
Listepris 434kr
Spar 42%
Normalpris 598kr
Medlemspris 276kr
Listepris 477kr
Spar 38%
Normalpris 1,159kr
Medlemspris 577kr
Listepris 927kr
Spar 41%
Normalpris 525kr
Medlemspris 248kr
Listepris 419kr
Spar 40%
Normalpris 1,340kr
Medlemspris 641kr
Listepris 1,072kr
Spar 43%
Normalpris 634kr
Medlemspris 287kr
Listepris 506kr
Spar 43%
Normalpris 634kr
Medlemspris 287kr
Listepris 506kr
Spar 39%
Normalpris 560kr
Medlemspris 271kr
Listepris 448kr
Spar 30%
Normalpris 1,159kr
Medlemspris 650kr
Listepris 927kr
Spar 30%
Normalpris 1,321kr
Medlemspris 741kr
Listepris 1,057kr
Spar 41%
Normalpris 869kr
Medlemspris 413kr
Listepris 695kr
Spar 41%
Normalpris 905kr
Medlemspris 426kr
Listepris 724kr
Spar 39%
Normalpris 560kr
Medlemspris 271kr
Listepris 448kr
Spar 45%
Normalpris 434kr
Medlemspris 191kr
Listepris 347kr
Spar 45%
Normalpris 434kr
Medlemspris 191kr
Listepris 347kr
Spar 42%
Normalpris 596kr
Medlemspris 276kr
Listepris 477kr
Spar 40%
Normalpris 777kr
Medlemspris 376kr
Listepris 622kr
Spar 30%
Normalpris 1,539kr
Medlemspris 863kr
Listepris 1,231kr
Spar 22%
Normalpris 1,430kr
Medlemspris 895kr
Listepris 1,144kr
Shows 1 out 20 of 121 (7 pages)

Kids Concept

Little Happy er stolte av å presentere det populære merket Kids Concept. Kids Concept ble grunnlagt i 2007, hvor det svenske merket Kids Concept produserer fine leker for en bred aldersgruppe.

Kids Concept har en visjon som handler om å skape fine design som skal gjøre hverdagen enklere for det enkelte barn, hvor barnet skal oppleve en morsom og lærerik lek som barnet aldri vil glemme.

I tillegg til dette lager Kids Concept de mest funksjonelle produktene, samtidig med innovative design med fine og unike detaljer.

Unike produkter for barn

Kids Concept har hatt stor suksess siden grunnleggelsen, hvor Kids Concept i dag designer produkter av ulike serier, hvor hver serie har sitt eget unike element.

I tillegg til dette designer Kids Concept stilige produkter med unike detaljer og i fine farger, hvor produktene sørger for at det enkelte barns behov dekkes gjennom lek med Kids Concept-produkter.

Alle de stilige produktene fra Kids Concept dekker alle barnets behov, samtidig som produktene alltid vil passe det enkelte barn, samtidig som han eller hennes lekevaner.

Stilige produkter fra Kids Concept

Kids Concept produserer stilige produkter, hvor du her på Little Happy kan finne et bredt utvalg av fine og kvalitetsprodukter fra Kids Concept. Her hos Little Happy kan du finne Kids concept mammoth, hvor dette produktet vil appellere til alle barn, samtidig som det gir plass til moro og motorisk lek døgnet rundt.

I tillegg til dette kan du finne Kids Concept kjøkken, hvor dette kjøkkenet gir plass til mange timers morsom lek, samtidig som det gir barnet et innblikk i de ulike matvarene.

Fra Kids Concept kan du finne Kids Concept lenestol, hvor denne lenestolen klarer å gi barnet en god komfort, samtidig som produktet har et stilig design som vil passe til den resterende innredningen på barnerommet.

Fra Kids Concept kan du få tak i Kids concept dukkevognen, som er produsert av et fint og bærekraftig tremateriale. Her på Little Happy finner du Kids konsept leketelt, hvor leketeltet vil være ideelt for de mange utfluktene, samtidig som det innleder en fantastisk kvalitetstid blant hele barnefamilien.

Kids Concept lager leker av gode materialer

Kids Concept designer produkter av gode materialer, hvor hovedmaterialet blant produktene deres er tre, hvor dette er et spesielt bærekraftig materiale. Dette trematerialet gir designet en fin detalj som tiltrekker seg best oppmerksomhet, hvor materialet tre har lang levetid, samtidig som det har et fint utseende.

Kids Concept lager produkter hvor de kontinuerlig jobber hardt for å skape et best mulig produkt for de mange barnefamiliene, hvor de kontinuerlig klarer å eksperimentere med de ulike materialene og de ulike fargene, for å skape det mest bemerkelsesverdige produktet for barnefamilien i en god og sikker kvalitet som enkelt kan brukes år etter år.

Grunnlaget for Kids Concept

Kids Concept ble grunnlagt i 2007, hvor de siden har tatt hele leketøysmarkedet med storm. Kids Concept designer de fineste lekene for barn i en bred aldersgruppe. Merket har en visjon som handler om at barnets eneste begrensning skal være barnets fantasi i lek.

Funksjonelle leker

Kids Concept sørger for å sette fantasien i spill blant de aller minste. Gjennom lek med funksjons produktene fra Kids Concept får barnet en utvidet horisont for de mange mulighetene de ulike spillene kan ha.

Under leken med funksjons produktene fra Kids Concept vil barnet garantert oppleve en morsom og eventyrlig lek som aldri går av moten. Funksjons produktene fra Kids Concept har hver sin unike funksjon som sørger for å fylle hjemmet med et bredt spekter av funksjonalitet.

Leker som er fulle av utvikling

Alle produktene fra Kids Concept klarer å skape stor glede blant de minste, samtidig som produktene vil være lærerike blant alle. Produktene pynter opp på barnerommet, mens produktene utvikler barnets motoriske ferdigheter gjennom den aktive og underholdende leken fra Kids Concept.

Lekene fra Kids Concept har mange smarte funksjoner som sørger for å fylle hjemmet med funksjonalitet, som Kids Concept dukkevogn som setter i gang aktivitet, mens en lek fylt med omsorg blant barn i en bred aldersgruppe.

Leker fra Kids Concept av god kvalitet

Lekene fra Kids Concept har en god kvalitet, hvor alle lekene er grundig testet og fri for ulike skadelige kjemikalier, og er dermed ideelle for de minste, helt uten at barnet vil komme i kontakt med skadelige kjemikalier.

Produktene fra Kids Concept har god kvalitet, derfor kan produktene arves fra barn til barn, hvor produktene har lang levetid.

Dette gjør produktene ekstra bærekraftige, da den gode kvaliteten gjør det optimalt at produktene ikke må skiftes ut år etter år, og i stedet kan resirkuleres generasjon etter generasjon, hvor dette vil redusere produksjonen av leketøy til barn verden over.

Stilige produkter med fine detaljer

Kids Concept designer de mest stilige produktene som har fine detaljer som aldri går av moten. Alle disse produktene fra Kids Concept vil passe inn i den moderne innredningen på grunnlag av det stilige designet som tiltrekker seg best oppmerksomhet.

Kids Concept produktene er enkle, samtidig som produktene har fine detaljer som resulterer i hjemmets vakreste og stiligste element.

Kids Concept lekekjøkken har et stilig design som passer perfekt inn i det moderne hjemmet. Dette kjøkkenet kan stå i alle rom i huset på grunnlag av det enkle designet.

Miljøvennlige leker for barn

Kids Concept imøtekommer alle miljøaspekter, hvor dette gjør at selskapet kontinuerlig optimaliserer de ulike miljøpåvirkningene i forhold til kjemikalier, energi, transport og utslipp og mye mer.

Bærekraftige produkter

Kids Concept designer de mest bærekraftige produktene som klarer å gjøre et positivt inntrykk på bakken, samtidig som de møter behovene til hele barnefamilien gjennom det funksjonelle designet fra Kids Concept.

For eksempel er Kids concept mammoth laget av bærekraftig tre, hvor dette resulterer i et miljøvennlig produkt, samtidig som et slitesterkt produkt som kan vare i flere generasjoner, generasjon etter generasjon.

Kids Concept sørger for å ha de riktige miljøaspektene, som dermed sikrer et bærekraftig og miljøvennlig produkt. Kids Concept klarer fortløpende å grundig teste alle sine produkter gjennom den strengeste kontroll, som dermed vil resultere i et godt og ferdig produkt.

Kids Concept oppfyller alle gjeldende krav innen produksjon av design, hvor de dermed tar ansvar for bærekraft gjennom hele produksjonen.

Leker for alle barnets behov

Kids Concept designer de fineste produktene som klarer å møte alle barnets individuelle behov, uavhengig av alder eller personlighet til det enkelte barnet. Alle produktene fra Kids Concept vil alltid møte alle barnets ulike behov, uansett hva barnets behov er.

Kids Concept designer produkter som sørger for å oppmuntre alle barn til å ha det gøy og utviklende lek, hvor barnet skal lære gjennom lek, samtidig som det utvikler sine motoriske ferdigheter.

Gjennom leken med de stilige designene fra Kids Concept vil barnet utvikle sin fantasi, noe som vil resultere i de mest eventyrlige spillene som vil skape kvalitetstid og verdige minner. Alle produktene fra Kids Concept lever opp til de høyeste standardene.